Sommerhus

Collection by Lizanne Lohmann Hansen

66 
Pins

Lav dit eget vitrineskab | DIY

Jeg har på Instagram reklameret med vores nye hjemmelavede vitrineskab, og dette gik ikke ubemærket hen. Det kan jeg nu godt forstå, for jeg synes også at det er blivet virkelig, virkelig flot! Jeg lovede derfor at komme med en guide til hvordan man kan gøre os kunsten efter, så herunder kommer en

Få et smugkig på de farvestrålende boliger i vores lækre marts-nummer

I martsnummeret af Bolig Magasinet kommer du indenfor i 4 fine boliger. Flotte farver på væggene, gode DIY-løsninger og et miks af gamle og nye møbler.

Overdækket terrasse - 10 råd, inden du går i gang

En overdækning af en terrasse er en stor gevinst - hvis det gøres på den rette måde. Tjek listen med 10 råd, der er gode at kende, inden du går i gang.

DIY / mal gulvet hvidt (vejledning)

Vi bor i et skønt parcelhus - vi kan li' det hele, gulvene burde dog virkelig skiftes ud i løbet af nogle år. Der er bare projekter der står i kø, så vi har forsøgt at forlænge gulvenes levetid, på en forholdsvis nem og økonomisk måde. Gulvmaling er faktisk slet ikke så svært (specielt ikke hvis du lokker din kærestemand til at klare det!). Her er en lille guide og vejledning. De første gulve blev malet for et par år siden, de er stadig pæne, man må dog forvente at træet giver sig, der vil…

Bolig: Gammelt sommerhus med sjæl og charme | Femina

I designer Line Hyldgaards sommerhus i Rågeleje er der ikke tilført meget ekstra komfort, end hvad huset fra 1938 oprindeligt er udstyret med. Hos familien Hyldgaard Klitbo handler det nemlig om at være tro mod husets historie. Derfor er der plads til både bump og sprækker og et gammeldags brusebad – udenfor!

Et norsk sommerhus i Danmark

Se sommerhuset, der blev splittet ad i Norge og smukt samlet igen på toppen af en dansk skrænt.

Long Island i Lumsås

Umiddelbart synes der måske langt fra amerikanske Long Island til Lumsås i Nordvestsjælland, men ved hjælp af lidt håndværksmæssig snilde og kreative...

Sommer i kolonihavehuset på 39 kvadratmeter

Bare tæer i det grønne græs, fuldmodne hindbær, skumfiduser over bål og fuglesang. Sådan er sommeren for Ida Daugaard og Melanie Zachow, der nyder deres kolonihavehus i Valby.

Maling af døre | Sådan maler du en indvendig dør

Mal dine gamle, slidte døre frem for at udskifte dem. Brug en malerrulle i stedet for en pensel. Læs hvordan du bedst sliber dørene og undgår malerpletter.

Et lille sommerhus med nostalgi | ISABELLAS

Her er hyggeligt som bare pokker! Kom med ind i det gamle træ-sommerhus, der oser af simpelhed og afslapning.

Sommerhuse

Overvejer du at købe sommerhus? Eller trænger dit gamle til en makeover? Få inspiration til indretning og ombygning med Bolig Magasinet.

Her er det flotteste sommerhus ved Kulhuse

... Det er endda bygget af budgetvenlige materialer.

Et sommerhus er ikke kun en god idé om sommeren! Se bare her

En udendørs stue, en bålplads og masser af glæde ved naturen gør det muligt for Henriette Lamm og Jakob Zeuthen og deres to sønner at gå all-in på efterårshygge med ild, pandekager og svampejagt.

Fru Pedersens have

Fru Pedersens have. Handler om glæden ved havelivet og boligindretning

I træ fra top til tå - sådan har du aldrig set et sommerhus før

Velkommen i en charmerende sommeroase, hvor grænsen mellem ude og inde (næsten) er udvisket.