Søde sager og slik

46 Pins7 følgere
Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Hjemmelavet fransk nougat ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Fransk nougat

Hjemmelavet fransk nougat ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

SALTMANDLER 300 g mandler ca. 2 dl vand 1 god spsk salt. Opvarm ovnen til 150 grader. Hæld vand og salt på en stor stegepande og kog op. Hæld mandlerne herpå og rod dem rundt i saltvandet, imens vandet langsomt fordamper og bunden af panden bliver hvid af saltrester. Hæld nu mandlerne over på en bageplade beklædt med bagepapir og tør dem i ovnen i ca. 12-15 minutter. Lad dem afkøle og opbevar herefter i luftttæt glas.

Det her er nok den mest undervurderede snack til dato! Kræver 3 ingredienser, 15 min og smager afsindigt godt! Især hvis man fryser dem - så er det næsten, som sådan nogle små isbites. Rimelig lækkert, hvis du spørger os ;-) Som sagt, så er det ikke raketvidenskab, men de var super popu

Det her er nok den mest undervurderede snack til dato! Kræver 3 ingredienser, 15 min og smager afsindigt godt! Især hvis man fryser dem - så er det næsten, som sådan nogle små isbites. Rimelig lækkert, hvis du spørger os ;-) Som sagt, så er det ikke raketvidenskab, men de var super popu

De her små, viiiirkelig nemme lakridsbomber er nok ikke så meget til børn og barnlige sjæle. De er nemlig ikke så søde, men jeg synes, de er skønne midt i en sukkertid!

De her små, viiiirkelig nemme lakridsbomber er nok ikke så meget til børn og barnlige sjæle. De er nemlig ikke så søde, men jeg synes, de er skønne midt i en sukkertid!

Det bliver ikke nemmere at lave flødekarameller end med denne opskrift, fordi mikroovnen stort set gør alt arbejdet for dig.

Det bliver ikke nemmere at lave flødekarameller end med denne opskrift, fordi mikroovnen stort set gør alt arbejdet for dig.

Det bliver ikke nemmere at lave flødekarameller end med denne opskrift, fordi mikroovnen stort set gør alt arbejdet for dig.

Det bliver ikke nemmere at lave flødekarameller end med denne opskrift, fordi mikroovnen stort set gør alt arbejdet for dig.

Nu kan du få hjemmelavet daim, lavet af dig selv. Det er meget simpelt og smager nøjagtig som den daim du køber. Brug det også når du skal lave kagecreme.

Nu kan du få hjemmelavet daim, lavet af dig selv. Det er meget simpelt og smager nøjagtig som den daim du køber. Brug det også når du skal lave kagecreme.

Mandler med hvid chokolade & lakrids

Mandler med hvid chokolade & lakrids

Pebermyntepastiller er en forfriskende outsider blandt julens godter. Den friske pebermyntesmag passer godt sammen med mørk chokolade og til varm chokolade. Se, hvordan du laver din egen udgave her!

Pebermyntepastiller er en forfriskende outsider blandt julens godter. Den friske pebermyntesmag passer godt sammen med mørk chokolade og til varm chokolade. Se, hvordan du laver din egen udgave her!

Pinterest
Søg