Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Stuffed challah. In Russian but the pictures make it easy. Snail and other shapes also.

Stuffed challah. In Russian but the pictures make it easy. Snail and other shapes also.

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Lavede disse lækre gulerodsboller i weekenden til min familie og de blev spist med stor begejstring! Opskriften er ud fra hvad jeg lige havde i køkkenskabene og resultatet blev ret vellykket…

Da det nu var blevet min tur til at tage morgenmad med på arbejdet, synes jeg at jeg selv ville bage noget lækkert brød. Udover min hjemm...

Da det nu var blevet min tur til at tage morgenmad med på arbejdet, synes jeg at jeg selv ville bage noget lækkert brød. Udover min hjemm...

Tyrkisk pide. Pizza

Tyrkisk pide. Pizza

- en sand efterårsbasker  For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

Chokoladeboller m. kardemomme

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

Fryseegnet mad - Kræftens Bekæmpelse

Fryseegnet mad - Kræftens Bekæmpelse

Hjemmebagt knækbrød er faktisk utrolig nemt at lave, og de tynde, sprøde, fiberrige godbidder er ren selvforkælelse.

Hjemmebagt knækbrød er faktisk utrolig nemt at lave, og de tynde, sprøde, fiberrige godbidder er ren selvforkælelse.

Pinterest
Søg