Mad og kage

94 Pins0 Followers
Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Recipe for delicious old-fashioned buttermilk with remonce. Baked in the traditional way with yeast, butter and marcipan. Find the recipe here.

Denne opskrift lærte jeg på skolehjemmet, da jeg arbejde dér. Eleverne var vilde med den, og det er jeg også:) Superlet opskrift når man ...

Denne opskrift lærte jeg på skolehjemmet, da jeg arbejde dér. Eleverne var vilde med den, og det er jeg også:) Superlet opskrift når man ...

Æblekage med dejlig smag af kanel og sødt mandellag på toppen

Apple cake with a nice taste of cinnamon and sweet almond cake on top

Havregrøds muffins nemme at lave og gode til både morgenmad eller et hurtigt mellemmåltid. Sødet med bananer og uden tilsat sukker.

Havregrøds muffins nemme at lave og gode til både morgenmad eller et hurtigt mellemmåltid. Sødet med bananer og uden tilsat sukker.

Grøntsagsfad er både sundt og smager godt på samme tid. Dette grøntsagsfad med hytteost og æg, er både egnet til børn og voksne.

Grøntsagsfad er både sundt og smager godt på samme tid. Dette grøntsagsfad med hytteost og æg, er både egnet til børn og voksne.

Kartoflerne skrælles og skæres i små tern, løget hakkes fint. Alle ingredienser blandes og fyldes i smurte timbaleforme. Bages ca. 1 time ved 150 grader C. alm. ovn.

Kartoflerne skrælles og skæres i små tern, løget hakkes fint. Alle ingredienser blandes og fyldes i smurte timbaleforme. Bages ca. 1 time ved 150 grader C. alm. ovn.

For at bage den perfekte vandbakkelseskrans, skal man være meget præcis med mål og vægt, og røre dejen grundigt. Du kan også sprøjte dejen ud i kringlefacon, så det bliver en rigtig waleskringle.

For at bage den perfekte vandbakkelseskrans, skal man være meget præcis med mål og vægt, og røre dejen grundigt. Du kan også sprøjte dejen ud i kringlefacon, så det bliver en rigtig waleskringle.

Evas Køkken: De allerbedste pebernødder, efter opskrift fra Lagkagehuset

Evas Køkken: De allerbedste pebernødder, efter opskrift fra Lagkagehuset

Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og søde med fyld af en helt perfekt luftige smørcreme

Havregrynskager

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en

Pinterest
Search