liSette jakobsen

liSette jakobsen

liSette jakobsen
Flere idéer fra liSette
Ármário aberto, da cozinha em estilo rústico e industrial de Marcel Graf

Ármário aberto, da cozinha em estilo rústico e industrial de Marcel Graf

Tomato Basil Avocado Mozzarella Salad with Balsamic Dressing - You’ll love this refreshing, healthy, Mediterranean style salad. Made with fresh ingredients, it’s perfect for the Summer!

Tomato Basil Avocado Mozzarella Salad with Balsamic Dressing - You’ll love this refreshing, healthy, Mediterranean style salad. Made with fresh ingredients, it’s perfect for the Summer!

Is-latte Frappé - Opskrifter

Is-latte Frappé - Opskrifter

Rugbrødspanini - Panini med rugbrød, avokado og mozzarella (10)

Rugbrødspanini - Panini med rugbrød, avokado og mozzarella (10)

På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. Så får ...

På små 15 minutter kan du bikse en lækker cheesecake sammen og med din yndling topping i form af marmelade efter smag og behag. Så får ...

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode - og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle....

Jeg har tidligere delt min opskrift på nogle vildt gode - og grønne proteinboller med broccoli, der kun indeholder 60 kcal stykket og i særdeleshed er low carb. Opskriften har været den mest populære i blandt alle mine opskrifter på Sydhavnsmor.dk. Og derfor tænkte jeg, at jeg måske skulle....

Nøddebund41

Nøddebund41

Kage med hyldeblomstmousse og jordbær

Kage med hyldeblomstmousse og jordbær

Madroulade med salat, skinke

Madroulade med salat, skinke

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....