lise jensen
More ideas from lise
1300 g spidskål  800 g kyllingefars  300 g gulerødder  1 dl sojasovs  2 spsk gyros blanding fra tiger butikken  1 tsk karry  1 tsk paprika  ...

1300 g spidskål 800 g kyllingefars 300 g gulerødder 1 dl sojasovs 2 spsk gyros blanding fra tiger butikken 1 tsk karry 1 tsk paprika ...

Dagens ret er en virkelig nem og lækker hverdagsgryde. Du kan bruge hakket oksekød i stedet for kylling og du kan erstatte porrerne med gulerødder. Retten smager ikke særlig meget af karry – …

Dagens ret er en virkelig nem og lækker hverdagsgryde. Du kan bruge hakket oksekød i stedet for kylling og du kan erstatte porrerne med gulerødder. Retten smager ikke særlig meget af karry – …

Kærnemælksboller (ca. 18-20 stk.) 1 dl mælk 2 1/2 dl kærnemælk 50 g gær 200 g smør 3 spsk. sukker lidt salt 3 æg ca. 700 g hvedemel 1 æg til pensling evt. perlesukker til toppen Hæld mælken i en gr…

Kærnemælksboller (ca. 18-20 stk.) 1 dl mælk 2 1/2 dl kærnemælk 50 g gær 200 g smør 3 spsk. sukker lidt salt 3 æg ca. 700 g hvedemel 1 æg til pensling evt. perlesukker til toppen Hæld mælken i en gr…

Gulerodskage med ostecreme er en dejlig saftig og snasket kage med masser af lækre krydderier, der giver en fantastisk smag.

Gulerodskage med ostecreme er en dejlig saftig og snasket kage med masser af lækre krydderier, der giver en fantastisk smag.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.

Hurtige, nemme og dejlige grovboller, som ikke engang behøver at hæve. De er klar på 45 minutter og smager fantastiske. Perfekte til madpakken.