Dejlig mad

Collection by Lisbeth Nielsen

7 
Pins
Lisbeth Nielsen
Røget laks og flødeost agurk bider

Smoked Salmon and Cream Cheese Cucumber Bites - Baker by Nature

·
17 reviews
·
10 minutes
·

Røget laks og flødeost agurk bider

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Sprød blomkålssalat med saltmandler & fetaost

Denne salat er ret simpel at lave og smager super godt, netop på grund af de lækre saltede mandler, den cremede græske fetaost og den sprøde fintsnittede blomkål. Blomkålen får en vis ‘lethed…

Chokolademousse opskrift | super nem dessert - kun 4 ingredienser!

·
103 reviews
·
30 minutes
·

Nem og meget smagfuld chokolademousse.

Opskrift på svampesovs fra Marinas Mad

Opskrift på lækre hakkebøffer med svampesovs og bacon

·
35 reviews
·
30 minutes
·

Hakkebøffer med bacon og den skønne og intense svampesovs er bare ualmindelig lækker hyggemad fra det danske mormorkøkken. Her får du de små fif og fiduser jeg har lært af min mor og som bare gør svampesovsen endnu bedre. Svampesovsen kan også bruges til kylling eller mørbradbøffer.Start gerne en lille time inden du vil sætte retten på bordet. Så har du god tid og kan også nå at koge ris eller kartofler. Laver du mere omstændigt tilbehør skal du selvfølgelig bruge lidt mere tid.Se forslag…

Champignon suppe

Champignonsuppe - opskrift på skøn og nem svampesuppe

En virkelig lækker og fyldig champignonsuppe som er hurtig og nem at lave og ikke mindst smager helt fantastiske - få opskrift her

KARTOFFELDUTTER - bagt kartoffelmos. Så er jeg nået til ugens opskrift mine damer og herrer, bedre sent end aldrig jo. Fandt den her opskrift på en engelsk side, synes den ser ret lækker ud, har faktisk ikke selv prøvet den endnu - ENDNU! ;) DU SKAL BRUGE: 2kg kartofler (skrællede og kogte) 8 æggeblommer 75g. blødt s....

KARTOFFELDUTTER | Aftensmad | emmadilemma

Fandt den her opskrift på en engelsk side, synes den ser ret lækker ud, har faktisk ikke selv prøvet den endnu - ENDNU! ;) DU SKAL BRUGE: 2kg kartofler (skrællede og kogte) 8 æggeblommer 75g blødt smør 2,5dl fløde 1/4tsk muskatnød salt og peber 1 helt æg SÅDAN GØR DU: Forvarm ov