Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller.  De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller. De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Boller koldhævede - natten over Sorry - Danish recipe

Koldhævede morgenboller med durummel (Recipe in Danish)

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen

Verdens bedste rugbrød - af Martin Lynge Nicolaisen (recipe in Danish)

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Jeg har lavet dette kanelbrød mange gange og det smager himmelsk! Jeg bytter dog sukkeret ud med brun farin til fyldet, da det smager ti gange bedre og så bliver fyldet ikke så flydende når brødet bages. Min brødform er lidt lille, så putter lidt mindre mængde i formen end opskriften antyder. Her må man prøve sig frem. Første gang jeg lavede den, kravlede den helt ud af formen haha

Skal du lave din første surdej, så følg bagermester Nicolai Halken Skyttes opskrift på den bedste surdej.

Skal du lave din første surdej, så følg bagermester Nicolai Halken Skyttes opskrift på den bedste surdej.

brød med feta

Grove brød med brus, feta & krydderurter

Pinterest
Search