Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Apple pie tastes better when it looks like a rose. Beautiful apple rose pastries made with cream cheese and cinnamon sugar, you're going to want to make these this holiday season!

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk (Recipe in Danish)

Opskrift: Verdens bedste brownies

Svampede lækre chokolade brownies opskrift fra Bageglad.dk (Recipe in Danish)

Nøddelagkage med nougatcreme | Hazelnut meringue layer cake

Nøddelagkage med nougatcreme | Hazelnut meringue layer cake

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Mangler du en super god rabarberkage med marengslåg, så prøv denne opskrift hvor samspillet mellem den søde marengs og den syrlige kompot er perfekt,

Himmelske kager: Brownie med saltet caramel (Recipe in Danish)

Himmelske kager: Brownie med saltet caramel (Recipe in Danish)

Bag disse lækre kanelsnegle fra Conditori La Glace - de skal nok vække glæde hos både børn og voksne

Bag disse lækre kanelsnegle fra Conditori La Glace - de skal nok vække glæde hos både børn og voksne

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Pinterest
Søg