Lisbeth Jensen

Lisbeth Jensen

Lisbeth Jensen
Flere idéer fra Lisbeth
hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

Verdens bedste og nemmeste hjemmebagte brød | Sif Orellana

Verdens bedste og nemmeste hjemmebagte brød | Sif Orellana

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Så er der opskrift på hjemmelavet daim, og den smager fuldstændig som den fra butikken. Til en portion skal du bruge: 100 gr. smør 250 gram rørsukker 50 gr. lys sirup 1 tsk. salt 75 gr. mandler uden skind 200 gr. mørk chokolade (eller mælkechokolade   Kom smør, sukker, sirup og salt i en gryde. Varm det op ved svag varme og rør sammen når det hele er smeltet. Kog massen til den er gyldenbrun. Blend mandlerne så du får små fine stykker mandler. Vend dem så i karamelmassen og lad det koge…

Så er der opskrift på hjemmelavet daim, og den smager fuldstændig som den fra butikken. Til en portion skal du bruge: 100 gr. smør 250 gram rørsukker 50 gr. lys sirup 1 tsk. salt 75 gr. mandler uden skind 200 gr. mørk chokolade (eller mælkechokolade Kom smør, sukker, sirup og salt i en gryde. Varm det op ved svag varme og rør sammen når det hele er smeltet. Kog massen til den er gyldenbrun. Blend mandlerne så du får små fine stykker mandler. Vend dem så i karamelmassen og lad det koge…

Browniekage med jordbær mousse

Browniekage med jordbær mousse

havregryns-sandwichboller, sandwichboller, boller, sandwich, hvedemel, gær, majsmel, havregryn, rapsolie, æg, æggehvider, frokost

havregryns-sandwichboller, sandwichboller, boller, sandwich, hvedemel, gær, majsmel, havregryn, rapsolie, æg, æggehvider, frokost

Ben og jerys kæmpe cokkies

Ben og jerys kæmpe cokkies

DROPS jakke og sokker i Fabel og Alpaca. Gratis opskrifter fra DROPS Design.

DROPS jakke og sokker i Fabel og Alpaca. Gratis opskrifter fra DROPS Design.

Frapé er en dejlig sød iskaffe, der bør nydes iskold. Gerne på en varm solskinsdag...

Frapé er en dejlig sød iskaffe, der bør nydes iskold. Gerne på en varm solskinsdag...