Pinterest

gærdej

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-) Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Italiensk madbrød med havsalt

Italiensk madbrød med havsalt

Min bedste opskrift på de lækreste hjemmebagte hveder med kardemomme. Lige til at riste og servere med smør, ost, syltetøj eller pålæg til Store Bededag.

Min bedste opskrift på de lækreste hjemmebagte hveder med kardemomme. Lige til at riste og servere med smør, ost, syltetøj eller pålæg til Store Bededag.

Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter e...

Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter e...

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Opskrift-kage.dk

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Opskrift-kage.dk

DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

DSC_0739.jpg

kærnemælkshorn

kærnemælkshorn

Langtidshævet grovboller med kerner

Langtidshævet grovboller med kerner

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Festlige snegle..

Festlige snegle..

Bollerne

Bollerne

- en sand efterårsbasker       For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

Jeg hænger vist lidt i bremsen mht. bloggen, men der bare bare været så meget :) Nu har jeg hele fire fridage i streg, så mon ikke jeg kom...

Jeg hænger vist lidt i bremsen mht. bloggen, men der bare bare været så meget :) Nu har jeg hele fire fridage i streg, så mon ikke jeg kom...

So sweet you almost cannot eat it.

So sweet you almost cannot eat it.

Orange Bunny Rolls, Easter & Spring Fun Foods & Creative Cuisine (includes directions, though pre-made refrigerated dough could also be used)

Egg-cellent Easter Ideas

Orange Bunny Rolls, Easter & Spring Fun Foods & Creative Cuisine (includes directions, though pre-made refrigerated dough could also be used)