Bacon Jams | Easy Easter Appetizers for a Crowd | Easy Easter Food Ideas + Recipes

16 Deliciously Easy Easter Appetizers for a Party

DSC_0739.jpg

Snaskede, svampede kanelsnegle - helt uden tørre kanter

Lækker kanelremonce til kanelsnegle - fungerer perfekt med dej fra Arla.

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

- Flûte - Twisted Baguette - made with durum- and tipo 00 flour - kneaded , but thinks these can be done no-knead too.

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Opskrift-kage.dk

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Lækre grove boller til madpakken

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Opskrift-kage.dk

Grove gulerodsboller med solsikkekerner - Lækre grove boller til madpakken

So sweet you almost cannot eat it.

This adorable collection of love bird and baby chick shaped bread rolls make for a fine addition to Easter, Love Bird Themed Weddings and fun family events.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Recipe for delicious old-fashioned buttermilk with remonce. Baked in the traditional way with yeast, butter and marcipan. Find the recipe here.

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Fødselsdagsboller er lækre boller, der bør være lov ved enhver fødselsdag. Bollerne er bagt med smør og sødmælk - og er meget smagfulde. Foto: Guffeliguf.dk.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Pinterest
Search