Deliciously light, fluffy chocolate mousse infused with the sweet flavor of Bailey's Irish Cream. Perfect for the holidays!

Bailey's Chocolate Mousse

Bailey's Chocolate Mousse ~ deliciously light, fluffy chocolate mousse infused with the sweet flavor of Bailey's Irish Cream.perfect for the holidays!

Deliciously light, fluffy chocolate mousse infused with the sweet flavor of Bailey's Irish Cream. Perfect for the holidays!

Bailey's Chocolate Mousse

Bailey's Chocolate Mousse ~ deliciously light, fluffy chocolate mousse infused with the sweet flavor of Bailey's Irish Cream.perfect for the holidays!

Fantastisk kage med masser af dejlig kanelremonce. Kagen ser imponerende ud, men den er faktisk slet ikke så svær at lave.

Kanelstjerne - lækker opskrift på kanelstjernekage

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

DSC_0990.jpg

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in…

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Saftig æblekage med kanel i dejen og lækkert mandellag på toppen.

Saftig æblekage med kanel i dejen og lækkert mandellag på toppen.

Makronkage (tvebakkekage) med hindbær…

Makronkage (tvebakkekage) med hindbær…

Pinterest
Search