DRINKS

Collection by Line Tange • Last updated 9 weeks ago

21 
Pins
 • 
14 
Followers
Line Tange

Oregon summer camp wedding: Leslie + Christopher (100 Layer Cake)

Oregon summer camp wedding: Leslie + Christopher, a wedding post from the blog 100 Layer Cake, written by 100 Layer Cake on Bloglovin’

Rabarber Gin Hass - Læskende og smuk drink med rabarber og gin

·
6 reviews
·
5 minutes
·

Trænger du til en lækker sommerdrink? Prøv denne opskrift på en dejlig Rabarber Gin Hass. Smuk og lækker drink med rabarber og gin. Det blir sommerens drink

Rosé Lemonade Elderflower Sangria

This Rosé Lemonade Elderflower Sangria is the most refreshing summer cocktail! It's super easy to make, only 5 ingredients, and is easily multiplied to serve a crowd! All you need is dry rosé, freshly squeezed lemon juice, a touch of simple syrup for sweetness, elderflower liquer, and a splash of seltzer. Absolutely delicious and dangerously good!

Jenny Finn | Köket.se

Hej! Det här mina vänner är sommarens absolut godaste drink! Ni MÅSTE göra den! Tipsades om denna av två fina instavänner och gjorde den som fördrink på en middagsbjudning i veckan. Alla var rörande överrens om att den är makalöst god. Vi sa att den

Rabarbermojito - en lækker girly cocktail med rabarber - en rabarber mojito

Rabarbermojito er en rigtig girly lyserød cocktail med rabarber som smager fantastisk godt og er virkelig flot at se på. Find opskriften lige her.

Pink Grapefruit Margarita

Grapefruit margarita with pink sea salt

Fredagsdrinken: Gin & Rosé - 56kilo.se - Recept, inspiration och livets goda

·
1 review
·

Hej på er! Här kommer fredagsdrinken! Detta receptet hittade jag på ellematovin.se, mycket fräscht och trevligt! Syrran var över för några dagar sedan och…

Velkomstdrink med hyldeblomst og lime | Mummum.dk

·
9 reviews
·
4 minutes
·

Nem opskrift på en lækker velkomstdrinks med hyldeblomst. Den her hyldeblomstdrink er med hyldeblomst, lime, lemonsodavand og gin. En nem og lækker drink!

Gin Haas

Jeg hørte fra ungerne at de unge i dag drikker meget af noget der hedder Gin Haas. Jeg havde aldrig hørt om det, men tænkte at det måtte vi da prøve. Gin Haas består af Gin, mangosirup, lemon sodavand, lime og isterninger. Efter et par forsøg med at smage den til 🙂 fandt vi ud af at man kunne også erstatte lemon sodavand med dansk vand, hvis man ikke ville have den så sød (så hedder det selvfølgelig ikke en Gin Haas længere, men måske en Mad og fritid 🙂 ) Så det er lidt op til en selv om…

Grapefruit Rosemary Lemonade Sparklers | Peanut Butter Plus Chocolate

Healthy grapefruit lemonade sparkler is a great alternative to soda that's naturally sweetened and garnished with fresh rosemary sprigs.

Rosé-slushies: Så bliver rosévinen ikke bedre eller mere sommerlig

Lige da vi troede, at rosévin ikke kunne blive mere lækkert, faldt vi over det skønneste fænomen: Rosé slushies! Du skal ikke snydes for en nem opskrift, så den har vi selvfølgelig fundet til dig.

Frozen Pineapple Mango Daiquiri

A Frozen Pineapple Mango Daiquiri is the ultimate hot weather cocktail: smooth, cold, fruity and not-too-sweet. They're perfect for summer!

Elderflower Spanish Gin & Tonics

A delicious take on the classic gin and tonic, these Grapefruit Elderflower Spanish Gin & Tonics are perfect for summer.

20 skønne sommerdrinks

Sommeren er over os, og det betyder masser af havefester til langt ud på natten. Her er 20 opskrifter på farverige drinks og coctails, som du kan servere for dine gæster.

Cointreau Fizz: Drinken som vælter G&T af pinden

Den lette og forfriskende Cointreau Fizz er velsmagende og utrolig let at lave - og vi kan love, at den vil få dig til at føle dig som en ægte parisienne.

Den bedste hyldeblomstsaft

·
1 review
·
30 minutes
·

Hjemmelavet hyldeblomstsaft er et sikkert sommerhit, og med denne opskrift kan du let lave den forfriskende saft selv.