Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in Danish)

Små, farverige madbrød med majs, ost og purløg – lige til madpakken. (Recipe in…

Bløde sandwichboller, også kaldt Soft Buns. Lækre store Sandwichboller med kerner og grovmel. Mætter godt og super velegnet til madpakken. Fryseegnet.

Bløde sandwichboller, også kaldt Soft Buns. Lækre store Sandwichboller med kerner og grovmel. Mætter godt og super velegnet til madpakken. Fryseegnet.

Fladbrød med rosmarin | Ude og Hjemme

Fladbrød med rosmarin | Ude og Hjemme

Farmor Mary Sofies Fastelavnsboller     Jeg har været lidt fraværende her i januar, der har lige været en bacheloreksamen, en rund fødse...

Farmor Mary Sofies Fastelavnsboller Jeg har været lidt fraværende her i januar, der har lige været en bacheloreksamen, en rund fødse...

Pinterest
Search