mad

Collection by Line Jeppesen

32 
Pins
Blueberry Oatmeal Crumble Bars - Fast, easy, no-mixer bars great for breakfast, snacks, or a healthy dessert! BIG crumbles and juicy berries are irresistible!!

Blueberry Bars (with Oatmeal Crumble Topping!) - Averie Cooks

·
143 reviews
·
65 minutes
·

These Blueberry Bars with Oatmeal Crumble Topping are buttery and packed with blueberry flavor! They take just 10 minutes of prep and then go straight into the oven. So easy to make, and a crowd pleaser every time!

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Sunde romkugler

·
16 reviews
·

De her lækre hjemmelavede romkugler med dadler og mandler smager så syndigt, at man ikke tror, de er sunde. Men de laves uden tilsat sukker, og de har alligevel den helt rigtige søde smag af rom og kakao. Og så er de overraskende nemme at lave.

Варианты разделки теста

выпечка

Посты по теме «выпечка», добавленные пользователем Лариса Коренева на Постилу

Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags muffins / æggemuffins i forskellige...

Grøntsags muffins med kylling

Jeg elsker at have fryseren fyldt med lækre ting til madpakken til de travle dage og de dage hvor jeg bare ikke orker at være kreativ med madpakken til hverken børn eller jeg selv. Grøntsags

Gâteau roulé imprimé très girly à la confiture de fraise - Recettes de cuisine

Gâteau roulé imprimé très girly à la confiture de fraise

·
38 reviews
·
92 minutes
·

Ce gâteau roulé serait un gâteau d'anniversaire girly parfait pour une jeune fille ! Garni à la confiture de fraise et décoré de petits points roses, il est bon et du plus bel effet !

Lækre pandekager med banan, havregryn og et herligt strejf af vanilje. Fyldt med masser af fuldkorn og proteiner.

Bananpandekager med havregryn

Lækre bananpandekager med havregryn og et strejf af vanilje. De er nemme at lave, og så er de fulde af fuldkorn og protein.

MÉTODO DE ENSAIO CUT - porco.                                                                                         Mais

пироги

Посты по теме «пироги», добавленные пользователем елена владимирова на Постилу

Med blot fem ingredienser er det utrolig simpelt at bikse disse sunde og lækre bananvafler med kakao sammen.

Sunde vafler med banan, havregryn og kakao

·
4 reviews
·

De her sunde vafler består af en skøn kombination af bananer, havregryn og kakao, som får dem til at smage syndigt, selvom de er helt uden mel og sukker. Vaflerne er oplagte både som morgenmad og dessert eller som en sund snack, der nemt kan tages med på farten.

En lækker udgave af den populære talkage med mudcake som bund og toppet med cremecheese frosting.

Talkage

En lækker udgave af den populære talkage med mudcake som bund og toppet med cremecheese frosting.

Tvebakkekage - endnu en simpel, men god gammel opskrift med få ingredienser. Den bliver bagt i lag med en lækker sprød overflade... MUMS den er god :-)

Tvebakkekage - en god gammel opskrift » Nyborgs Room

Tvebakkekage - endnu en simpel, men god gammel opskrift med få ingredienser. Den bliver bagt i lag med en lækker sprød overflade... MUMS den er god :-)

Leckere Pizzastangen

viktoriawithk.de -&nbspThis website is for sale! -&nbspviktoriawithk Resources and Information.

Leckere Pizzastangen

Grove muffins med ost, skinke og spinat

Saftige grove muffins med ost, skinke og spinat - Mat På Bordet

Perfekt som mellommåltid, til matpakka eller som tilbehør til supper og salater. Oppskriften på grove muffins med ost, skinke og spinat finner du her på bloggen Mat på bordet.

Et sandt slaraffenland af grønne lækkerier med et væld af sunde ingredienser. Find inspiration til vegetarmad, grønne frokostretter mv.

One Pot Pasta

Det her er altså smart! Du får en lækker velsmagende pastaret på kun 15 minutter - og du bruger kun en gryde ;-)Til 2 -3...

Skinkeboller | Lækker opskrift på skinkeboller med spinat & ost

Skinkeboller med ost & Spinat | Let opskrift på skinkeboller

Skinkeboller | Lækker opskrift på skinkeboller med spinat & ost

Denne ret er så lækker, nem at lave og hvor er det fantastisk, at man bare kan putte alle tingene i ét fad, og så er der bare mad 1 time senere, uden at man skal stå med en masse gryder i kog. Jeg elsker at det hele kan samles - alt i ét fad! Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager er blevet en af mine favoritter, og at den dertil også er godkendt af hele familien, det er da et endnu større plus! :-)

Alt i ét fad: Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager | Mad For Fattigrøve

Denne ret er så lækker, nem at lave og hvor er det fantastisk, at man bare kan putte alle tingene i ét fad, og så er der bare mad 1 time senere, uden at man skal stå med en masse gryder i kog. Jeg elsker at det hele kan samles - alt i ét fad! Kylling i flødesauce m. kartofler og grøntsager er blevet en af mine favoritter, og at den dertil også er godkendt af hele familien, det er da et endnu større plus! :-)