Sous vide

Collection by Heidi Christensen

10 
Pins
 • 
7 
Followers
Heidi Christensen

Opskrift på Risengrød Sous Vide - Risengrød der aldrig brænder på!

Denne opskrift på risengrød sous vide sikre dig en perfekt risengrød, der aldrig brænder på. Grøden bliver lækkert blød og har en super smag.

Opskrift på Majs sous vide - De bedste, sprødste og saftigste majskolber!

Opskrift på Majs sous vide - De bedste, sprødste og saftigste majskolber!

God og nem opskrift på majs sous vide. Ved at tilberede majskolber sous vide får du et perfekt resultat hver gang. Ved at bruge denne opskrift vil majsene opleves helt færdige og bløde, hvor der stadig er et fint bid.

Flæskesteg Sous vide- Opskrift på saftif flæskesteg med sprøde svær

Oopskrift på en perfekt flæskesteg sous vide. En saftif flæskesteg med sprøde svær kan med garanti imponere familien, se her hvordan du gør.

Grønne asparges sous vide Opskrift af Rasmus - Madformadelskere.dk

Fantastisk opskrift på Grønne asparges sous vide. En nem måde at lave lækre grønne asparges på. De bevarer lige lidt sprødhed. Smagen forsvinder ikke ud i kogevandet, men bliver i de lækre asparges.

Kartoffelfondant sous vide - Opskrift på lækre fondant kartofler

·
8 reviews
·
2 hours
·

Smagfulde fondant kartofler i sous vide

Super lækker og saftig kalvecuvette i sous vide. Kalvecuvette sous vide giver det lækreste og saftigste kalvekød. Helt fantastisk og mørt

Kalvecuvette i Sous Vide - Den saftigste og lækreste kalvecuvette

Lækker og nem opskrift på kalvecuvette sous vide. Kalvecuvette tilberedt sous vide bliver fantastisk godt og resultatet er mørt, ens og perfekt hver gang.

Andebryst sous vide

Dejlige og lækre andebryster tilberedt sous vide. Hos os er det et must på bordet juleaftensdag og Mortens Aften. Hvis du ikke er den største fan af en helstegt and eller ikke er så mange mennesker der fejrer julen sammen, så er det her en fantastisk måde at få det bedste fra anden frem på. Redaktion: Se vores nyeste og forbedrede udgave af Andebryst sous vide her.

Opskrift på Hel And i Sous Vide - Den møreste og saftigste andesteg!

·
1 review
·
6.5 hours
·

Opskrift på hel andesteg i sous vide, der er perfekt til juleaften og Mortens aften. Klassisk and med svesker, æbler og løg. Saftig og med sprødt skind.

Rødkål sous vide - Opskrift på hjemmelavet rødkål i sous vide

·
2 reviews
·
2 hours
·

Rødkål hører sig til både til jul og Mortensaften, og du kan med fordel lave rødkål sous vide. Denne opskrift gi'r en smagfuld og sprød rødkål

Oksemørbrad i sous vide

Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.