Line Jensen
More ideas from Line
Væk kroppen med denne udrensende energigivende juice. Pære er et mildt afførende middel, der medvirker til at fjerne affaldsstoffer. Lidt frisk ingefær sætter gang i et dovent fordøjelsessystem. Agurk forfrisker og giver væske.

Væk kroppen med denne udrensende energigivende juice. Pære er et mildt afførende middel, der medvirker til at fjerne affaldsstoffer. Lidt frisk ingefær sætter gang i et dovent fordøjelsessystem. Agurk forfrisker og giver væske.

Bærmousse - lækker og sund dessert - kan fint laves med frosne bær - Opskrift her:

Bærmousse - lækker og sund dessert - kan fint laves med frosne bær - Opskrift her:

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagt...

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagt...

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.