Aftensmad

Collection by Line Rohde • Last updated 5 weeks ago

23 
Pins
0:57

Anti-Inflammatory Ginger & Turmeric Carrot Soup

·
128 reviews
·
50 minutes
·

This amazing Ginger & Turmeric Carrot Soup is anti-inflammatory and great for digestion! It's packed with nutrients, easy on the gut and packed with flavor.

0:23

Healthy Carrot Fries

Isn’t this just lovely. Imagine another dimension of fries made with a natural herb like Carrot. You got nothing to worry about. Let me know what you feel about this Delicious and healthy recipe in the comment section. Recipe Below! YUMMY YUMMY, you would surely love this recipe as well How to make …

Squash-hapsere, der er sunde og mættende | Willowlounge.dk

Squash-hapsere, der er sunde og mættende. Squash-hapserne kan måske minde lidt op klatkager i udseendet/formen. Men det er også det eneste, de har tilfælles

Porretærte med hytteost og skinke

·
31 reviews
·
55 minutes
·

Nem opskrift på en lækker porretærte med hytteost og skinke. Tærter er så nemme at lave og kan fyldes med lige præcis det du har lyst til.

Italian Sandwich Roll Ups - A delicious and easy recipe for everyone!

·
2 reviews
·
20 minutes
·

Italian Sandwich Roll-Ups - the perfect sandwich for summer entertaining, picnics, and trips to the pool. You can't go wrong with a tasty sandwich!

Squashfrikadeller

·
54 reviews
·
40 minutes
·

Opskrift på nemme, vegetariske squashfrikadeller. De bedste vegetarfrikadeller lavet på squash, æg og ost. Server dem med bagte kartofler og salat til.

Persillemayonnaise På 1 Minut - Hjemmelavet Mayo Med Persille

Den nemmeste og lækreste opskrift på persillemayonnaise. Den tager under 1 minut at lave. Find opskriften på persillemayo her.

Pikant Pastasalat - Cremet Pastasalat Med Pikantost, Kylling Og Bacon

Den bedste pikant pastasalat! En lækker cremet pastasalat med pikantost, kylling, bacon og grøntsager. Find opskriften på pastasalat lige her.

Sunde kyllingefrikadeller

·
50 reviews
·
35 minutes
·

Opskrift på de bedste sunde kyllingefrikadeller lavet uden æg, mælk og mel. I stedet er disse krydrede og spicy kyllingefrikadeller lavet med havregryn.

Blomkålsrøsti - nem tilbehør til aftensmaden - Madogkaerlighed.dk

Pastasauce lavet på blomkål er den perfekte sundere sauce til pasta

Her kommer min opskrift på pastasauce med blomkål. Den er low carb og så passer smagen af blomkål bare fortrinligt sammen med denne her rugpasta og bacon.

Opskrift: Wraps med æg og skinke | Vi Unge

Er det dig, der har pligten med at lave aftensmaden? Overrask din familie med nogle superlækre og nemme wraps med æg og skinke.

Pita-pizza med kartofler og serranoskinke

·
23 reviews
·
20 minutes
·

Skal aftensmaden være hurtig og lækker? Så snup denne opskrift på pita-pizza med kartoffel, hvidløg, serrano og persille.

Avocadomad med blødkogt æg

·
4 reviews
·
25 minutes
·

Her får du opskriften på en avocadomad i form af rugbrød med avocado, tomat, blødkogt æg og timian. En virkelig nem og sund frokost her i det gode vejr.