Ting, jeg vil bære

Collection by Lisa Lindman

7 
Pins
Power Drill Scrubber I don't know who the responsible party is for coming up with this; but they're an absolute genius!!!
0:42

Clean In Half The Time With This Power Scrubbing Hack

Power Drill Scrubber I don't know who the responsible party is for coming up with this; but they're an absolute genius!!!

Opskrift på super lækre hjemmelavede pommes frites. Bagt i ovn og serveret varme og sprøde. Masser af tips og tricks fra Marinas Mad

Opskrift på hjemmelavede pommes frites i ovn.

·
19 reviews
·
45 minutes
·

Det er nemt at lave skønne hjemmelavede pommes frites i ovnen og her får du min bedste opskrift med masser af tips og DIY billeder.De bedste sprødeste pommesfritter kræver nogle få nemme arbejdsgange. Det meste af tiden passer kartoflerne sig selv, men det er en god ide at starte ca to timer inden man vil gøre familien glade med varme sprøde pommes frites !Man skal ikke lave for stor en portion af gangen for så afgiver kartoflerne for meget damp og bliver ikke sprøde. Som en tommelfinger…

Fastelavnskostume

Jeg har glædet mig til at kunne vise billederne her på bloggen af mit fastelavnskostume, som jeg i al hemmelighed har gået og "bygget" nede...

Rengøring af lampeskærme af stof

Rengøring af lampeskærme af stof

Mange bruger en støvsuger til lampeskærme, men brug i stedet for en fnugrulle – det tager meget mere støv af skærmen og er nemmere.

På under 30 minutter kan du lave disse skønne små horn, som er det letteste alternativ til den populære æbletærte. De er super nemme at bikse sammen og er perfekte som en lille kage til kaffegæsterne eller som en lækker snack til ungerne.
Apple RecipesBaking RecipesCookie RecipesApple Pie Bites

Sprøde og lækre æblehorn med kanel

Disse skønne små horn er det letteste alternativ til den populære æbletærte. De er super nemme at lave. Se opskriften her.

Checkout - Dr. Relief
Poor CirculationOrange Theory WorkoutOut Of The Closet

Checkout

SundFod™ indlægssåler til plantar fasciitis

latestzen.com

Disse indlægssåler er for dem, der ønsker at vende tilbage til et liv uden smerte, være aktive på deres egne betingelser og slippe af med deres plantar fasciitis - uden dyre lægebesøg, risikabel kirurgi eller dyre specialtilpassede løsninger!