More ideas from Lili
røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Drengerøvsgryde

Drengerøvsgryde

Barberskum klarer de genstridige pletter

Barberskum klarer de genstridige pletter

Bagt kylling og ris (NEM)

Bagt kylling og ris (NEM)

En super lækker opskrift på koteletter med kartoffelmos og champignon a la creme, hvor hvor hele retten er samlet på koteletten. Koteletter med kartoffelmos er faktisk ret smart, da hele retten samles ovenpå koteletten. Her er både

En super lækker opskrift på koteletter med kartoffelmos og champignon a la creme, hvor hvor hele retten er samlet på koteletten. Koteletter med kartoffelmos er faktisk ret smart, da hele retten samles ovenpå koteletten. Her er både

Her får du et simpelt og lækkert måltid, med masser af grønt, på ca 15 minutter: Masser af kål, knas fra bacon og mættende fuldkornspa...

Her får du et simpelt og lækkert måltid, med masser af grønt, på ca 15 minutter: Masser af kål, knas fra bacon og mættende fuldkornspa...

Spaghetti i fad med oksekød og grønt

Spaghetti i fad med oksekød og grønt

Nem og viiildt lækker spicy aftensmad for hele familien | Sydhavnsmor

Nem og viiildt lækker spicy aftensmad for hele familien

Denne ret er helt klart min livret. Jeg laver den så ofte jeg kan, og gerne i store portioner så jeg enten har til flere dage, eller så jeg kan komme en portion eller to i fryseren. Det tager ikke mere end cirka 25 minutter at lave, og så smager det bare helt utroligt godt. …

Denne ret er helt klart min livret. Jeg laver den så ofte jeg kan, og gerne i store portioner så jeg enten har til flere dage, eller så jeg kan komme en portion eller to i fryseren. Det tager ikke mere end cirka 25 minutter at lave, og så smager det bare helt utroligt godt. …

Gryderet med kalkunbryst og grønt i krydret flødesovs | Persilles blog

Gryderet med kalkunbryst og grønt i krydret flødesovs | Persilles blog