Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere.Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge:100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! )1 spsk kokosolie50 ml pean

For filan, hvor er det altså bare verdens bedste flødekarameller du skal høre om nu. Intet mindre. Tilpas hårde, tilpas bløde, tilpas vanilje-agtige i smagen. Tilpas sukkersøde. Helt perfekte! Verdens bedste flødekarameller lavet af kondenseret mælk. Jeg har lavet MANGE karamel-eksperimenter på

For filan, hvor er det altså bare verdens bedste flødekarameller du skal høre om nu. Intet mindre. Tilpas hårde, tilpas bløde, tilpas vanilje-agtige i smagen. Tilpas sukkersøde. Helt perfekte! Verdens bedste flødekarameller lavet af kondenseret mælk. Jeg har lavet MANGE karamel-eksperimenter på

Glem alt om palmin og rå æggeblommer! Denne kiksekage er lavet med kondenseret mælk og masser af lækker chokolade.

Glem alt om palmin og rå æggeblommer! Denne kiksekage er lavet med kondenseret mælk og masser af lækker chokolade.

Super lækker opskrift på de bedste makronmuffins med rabarber med og en let sprød top. Perfekt til dessert, eftermiddagskaffe, skovture og picnickurve.

Super lækker opskrift på de bedste makronmuffins med rabarber med og en let sprød top. Perfekt til dessert, eftermiddagskaffe, skovture og picnickurve.

Her er virkelig tale om en æblekage, hvor det syrlige og det søde går op i en højere enhed!

Æblekage med karamelsauce (Recipe in Danish)

Ingen jul uden karameller! Ved ikke med jer, men der har altid været et eller andet der har afholdt mig fra, at lave karameller. Men jeg...

Ingen jul uden karameller! Ved ikke med jer, men der har altid været et eller andet der har afholdt mig fra, at lave karameller. Men jeg...

Her er verdens bedste æbleskiver, der får en sprød skorpe og en fyldig indre. Æbleskiverne drysses med flormelis inden servering. Foto: Guffeliguf.dk.

Her er verdens bedste æbleskiver, der får en sprød skorpe og en fyldig indre. Æbleskiverne drysses med flormelis inden servering. Foto: Guffeliguf.dk.


More ideas
Pinterest
Search