Bagning

20 Pins0 Følgere
Havreboller

Havreboller

Langtidshævet grovboller med kerner

Langtidshævet grovboller med kerner

Lækre og nemme, koldhævede boller…….

Lækre og nemme, koldhævede boller…….

overnight rye bread rolles-1

Overnight Rye Bread Rolls

overnight rye bread rolles-1

sunde boller

sunde boller

Jeg bager næsten altid de samme boller, når jeg bager. Bollerne består som regel af gær, vand, frø og kerner og forskellige slags mel. Nogle gange er det dog rart at give smagsløgene en overraskelse og ændre lidt på ingredienserne. De her boller er bagt med revet squash, som giver d....

Jeg bager næsten altid de samme boller, når jeg bager. Bollerne består som regel af gær, vand, frø og kerner og forskellige slags mel. Nogle gange er det dog rart at give smagsløgene en overraskelse og ændre lidt på ingredienserne. De her boller er bagt med revet squash, som giver d....

Foto: Sara B. Clausen   Når jeg bager vil jeg helst lave, så der er både til morgenmad, madpakker og til at komme i fryseren til en anden ...

Foto: Sara B. Clausen Når jeg bager vil jeg helst lave, så der er både til morgenmad, madpakker og til at komme i fryseren til en anden ...

AMA-tips er et sted at udveksle opskrifter, erfaringer og tips inden for maduniverset.

AMA-tips er et sted at udveksle opskrifter, erfaringer og tips inden for maduniverset.

Denne avocadokage er både cremet, sprød og overraskende lækker!

Denne avocadokage er både cremet, sprød og overraskende lækker!

Mandel- og frugtkage deluxe fra Aarstidernes høstmarked

Mandel- og frugtkage deluxe fra Aarstidernes høstmarked


Flere idéer
Ca. 20 boller 100 g rugkerner (skårne eller knækkede) 2,5 dl vand 2 dl mørk øl (vand kan også bruges) 2 dl vand 5 g gær 2 spsk. kakao 150 g mørk chokolade, 70 % 100 g hørfrø 100 g solsikkefrø 20 g salt 180 g rugmel 280 g hvedemel

Ca. 20 boller 100 g rugkerner (skårne eller knækkede) 2,5 dl vand 2 dl mørk øl (vand kan også bruges) 2 dl vand 5 g gær 2 spsk. kakao 150 g mørk chokolade, 70 % 100 g hørfrø 100 g solsikkefrø 20 g salt 180 g rugmel 280 g hvedemel

Lækre og nemme, koldhævede boller (Danish recipe).

Lækre og nemme, koldhævede boller (Danish recipe).

Panini boller

Panini boller

Pølsehorn med kyllingepølser

Pølsehorn med kyllingepølser

Jeg er uhyrlig svak for brød som smaker kjempegodt og som nesten ikke krever jobb fra min side! Har du samme svakhet? Da er dette brødet helt perfekt å bake! Jeg har oppskrift på et nesten tilsvarende langpannebrød i en av bøkene mine også, og jeg vet at det blir hyppig bakt av mange. Håper denne … Continue reading "Langpannebrød med havregryn"

Jeg er uhyrlig svak for brød som smaker kjempegodt og som nesten ikke krever jobb fra min side! Har du samme svakhet? Da er dette brødet helt perfekt å bake! Jeg har oppskrift på et nesten tilsvarende langpannebrød i en av bøkene mine også, og jeg vet at det blir hyppig bakt av mange. Håper denne … Continue reading "Langpannebrød med havregryn"

Bananbrød med blåbær. 12 små rugbrødsforme eller 1 stor rugbrødsform:     125 g fuldkornshvedemel eller grahamsmel  100 g hvedemel   50 g havregryn   2 tsk. bagepulver   2 tsk. natron   1/2 tsk. salt   2 æg   1 spsk. rapsolie   2 spsk. skyr/yoghurt   4 meget modne bananer   250 g blåbær, frosne

Bananbrød med blåbær. 12 små rugbrødsforme eller 1 stor rugbrødsform: 125 g fuldkornshvedemel eller grahamsmel 100 g hvedemel 50 g havregryn 2 tsk. bagepulver 2 tsk. natron 1/2 tsk. salt 2 æg 1 spsk. rapsolie 2 spsk. skyr/yoghurt 4 meget modne bananer 250 g blåbær, frosne

1 bradepande 1 dl chiafrø (du kan også bruge hørfrø) 1/2 dl hørfrø 2 dl koldt vand 1 æg (eller 1 dl vand) 1 dl sesamfrø 1 dl solsikkefrø 1 dl græskarkerner 1,5 dl valnødder 1 tsk. bagepulver 1 lille tsk. salt

1 bradepande 1 dl chiafrø (du kan også bruge hørfrø) 1/2 dl hørfrø 2 dl koldt vand 1 æg (eller 1 dl vand) 1 dl sesamfrø 1 dl solsikkefrø 1 dl græskarkerner 1,5 dl valnødder 1 tsk. bagepulver 1 lille tsk. salt

Dej: 3 dl vand 10 g gær 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 1 æg 150 g havregryn ca. 450-500 g hvedemel  Fyld: 150 g marcipan 100 g blødt smør 1 spsk. sukker 1 spsk. stødt kanel

Dej: 3 dl vand 10 g gær 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 1 æg 150 g havregryn ca. 450-500 g hvedemel Fyld: 150 g marcipan 100 g blødt smør 1 spsk. sukker 1 spsk. stødt kanel

Photo 02-10-13 17.47.35

Photo 02-10-13 17.47.35

40 stk. 1,4 l vand 50 g gær 3 spsk. olie 2 spsk. sukker 140 g Soy4you (lys) 100 g grahamsmel 1 tsk. salt 1200 g hvedemel

40 stk. 1,4 l vand 50 g gær 3 spsk. olie 2 spsk. sukker 140 g Soy4you (lys) 100 g grahamsmel 1 tsk. salt 1200 g hvedemel

Pinterest
Søg