Lisbeth Grankvist

Lisbeth Grankvist

Lisbeth Grankvist
More ideas from Lisbeth
Karbonader med rosmarin og estragon i vindrueflødesovs, samt bulgur og grøn salat

Karbonader med rosmarin og estragon i vindrueflødesovs, samt bulgur og grøn…

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt.   Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandl...

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt. Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandl...

Broccolisalat med granatæble

Broccolisalat med granatæble

En blog om mad, kager og lidt rejsebeskrivelser samt børn i køkkenet.

Grov go´e boller

Brunch Buffet, Plant Based Foods, Gratin, Tapas, Drill Bit