Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

valnøddeboller

Valnøddeboller

Baking Breads, Food Cakes, Comfort Foods, Healthy Food, Danish Cake, Dessert, Vegan Recipes, Cake Bakery, La Red

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

"Weekendens hjemmebag var koldhævede græskarkerneboller bagt med frisk mel fra Økomølleriet. Dejen til bollerne er noget af det nemmeste at røre sammen. Ikke noget med klistret dej på fingrene, bare en stor ske og...[læs mere]"

Græskarkerneboller til lidt af hvert -

Pinterest
Search