Bageopskrifter

Collection by Lene timm • Last updated 2 days ago

48 
Pins
 • 
8 
Followers
Nøddelagkage med nougatcreme

Nøddelagkage med nougatcreme

Denne lagkage er bombastisk og delikat på samme tid, og derfor er det sådan, at man kun kan spise eet stykke, men det stykke nyder man til gengæld ud over alle grænser. Læg lagkagen sammen dagen fø…

Cake RecipesOreo DessertGluten Free CakesCreative FoodSweet Tooth

Hvregrynskager på 15 min. (lækre og sprøde)

verdens bedste Havregrynskager. Seriøst de er så gode de her. Jeg har bagt dem siden jeg var barn og de slår aldrig fejl. Børnene kan være med

I anledning af weekendens runde måneskive - set herfra - får du en påmindelse om opskriften på citronfuldmåne. Den fungerer også fint i både tiltagende og aftagende oplysningstider. Sidstnævnte er nu, så bag kagen om ikke andet for opmuntringens skyld. Citronfuldmåne Overskårne citronmåner fra tankstationen er noget, nogen har fundet på for at tage det…

Citronfuldmåne – opskrift

I anledning af weekendens runde måneskive – set herfra – får du en påmindelse om opskriften på citronfuldmåne. Den fungerer også fint i både tiltagende og aftagende oplysningstider. Sid…

0:24
Scandinavian FoodFood PicksBest Breakfast Recipes

Frøsnappere med pikantost | Opskrifter | Nanna Pretzmann

Frøsnappere med pikantost - husker du dem, ligesom jeg, fra barndommen? De er lette at lave, smager forrygende og er en alletiders snack til madpakke eller på brunchbordet. Pikantosten kan selvfølgelig udskiftes til andre flødeoste, alt efter smag og behag. Hvidløg er ikke helt tosset kan jeg afs

Nøddemarengsbund med nougatcreme
Cake RecipesSnacks

Nøddelagkage med nougatcreme

Denne lagkage er bombastisk og delikat på samme tid, og derfor er det sådan, at man kun kan spise eet stykke, men det stykke nyder man til gengæld ud over alle grænser. Læg lagkagen sammen dagen fø…

Pirogger med spinat og hytteost fyld
Cooking RecipesQuiche VeganDiy FoodI Love FoodTapas

Pirogger med spinat & hytteost fyld | Nanna Pretzmann

Sommeren byder for vores vedkommende på et hav af udflugter og ferie. Derfor er jeg gået i gang med at fylde fryseren med mad, som er let at spise i bilen eller medbringes på turene. Blandt andet pirogger, som jeg her deler opskriften på, men også pølsehorn med ost, pizzasnegle og spinatboller.

Svampet banankage – favoritten! | foodinmybelle

Svampet banankage – favoritten!

Så længe jeg kan huske, er jeg vendt tilbage til Amos opskrift på banankage. Det var den, jeg lavede, da jeg var yngre og boede hjemme, og det er stadig den jeg laver i dag. Den er bare altid god! …

TapasMini FoodsLove Food

Madbrød til fødselsdagen

Farmor hygge er en blog om madlavning, bagning, syltning og andre kreative sysler i hverdagen.

Nøddelagkage med nougatcreme | Hazelnut meringue layer cake

Nøddelagkage med nougatcreme

Denne lagkage er bombastisk og delikat på samme tid, og derfor er det sådan, at man kun kan spise eet stykke, men det stykke nyder man til gengæld ud over alle grænser. Læg lagkagen sammen dagen fø…

Æble marcipan kage
Cake RecipesSweets CakeCupcake CakesFood Cakes

Nem æble og marcipan kage - Madet Mere

Nogle gange har man bare lyst til kage. Og grunden til at der skal bages idag, er at vores niece kommer på besøg fra det mørke Jylland. Jeg lovede hende kækt kage igår, udfordringen er bare at jeg ikke lige havde noget rigtigt at bage den af. Jeg orkede heller ikke at smutte i Irma. […]

Danish DessertCookie DessertsCookie RecipesScandinavian Food

Real Food RecipesCooking RecipesFood CrushFoods To Eat

Sprøde boller med masser af lufthuller | Nemme at bage og super lækre!

·
22 reviews
·
40 minutes
·

Super lækre boller med lufthuller. Til denne opskrift skal du bruge en røremaskine, da dejen skal æltes meget og længe.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Havregrynsboller

Min morgenmad består langt de fleste dage af en bolle i bussen på vej til arbejde. Jeg smører ikke noget på bollen, men spiser den som den er, så det er vigtigt at den smager godt, ikke er tør og mætter længe. Disse boller er stopfulde af lækre havregryn (jeg bruger altid de grovvalsede), der er en god sødme fra sirup og de bliver ikke tørre. Jeg bager bollerne ret store. De vejer cirka 100 gram hver. Hvis du ønsker nogle lidt mindre boller kan du forme 24 i stedet for de 16 der står i…

Nøddebunde
DesertsFood And DrinkSweetsSweet Pastries

Nøddelagkage med nougatcreme

Denne lagkage er bombastisk og delikat på samme tid, og derfor er det sådan, at man kun kan spise eet stykke, men det stykke nyder man til gengæld ud over alle grænser. Læg lagkagen sammen dagen fø…

Havregrynsboller

Min morgenmad består langt de fleste dage af en bolle i bussen på vej til arbejde. Jeg smører ikke noget på bollen, men spiser den som den er, så det er vigtigt at den smager godt, ikke er tør og mætter længe. Disse boller er stopfulde af lækre havregryn (jeg bruger altid de grovvalsede), der er en god sødme fra sirup og de bliver ikke tørre. Jeg bager bollerne ret store. De vejer cirka 100 gram hver. Hvis du ønsker nogle lidt mindre boller kan du forme 24 i stedet for de 16 der står i…

Nøddesnitter med marcipan og appelsin
YuleSweet ToothTastySweets

Pasta med basilikumspesto, hvidløgsbagte tomater og ristet chorizo

Nøddesnitter med marcipan og appelsin