Sommerhus

Collection by Lene Konski • Last updated 9 weeks ago

9 
Pins
 • 
37 
Followers
Lene Konski

Summerhouse in Denmark / JVA

Built by JVA in , Denmark with date 2012. Images by Torben Petersen. The site is located in a beautiful, windy summerhouse village on the northern tip of Sjælland, Denmark. It is a summe...

Skønne hyggekroge til dansk sommer

Arkitekttegnet sommerhus | Byg bolig efter ønske » Klik her!

Planet Huses arkitektteam er jeres sparringspartner, når I har en helt unik drøm om, hvordan jeres nye sommerhus skal være. Det er gratis at få tegnet!

Bolig: Oldemors idylliske sommerhus ved vandet | Femina

Otto B. Christiansens oldemor købte grunden for 50 kr. i 1912, og Otto er kommet i det lille sommerhus Kahytten, siden han var barn. Værelserne står næsten som dengang, indrettet i hver sin pastelfarve.

The simple life

På en lille markvej i Rågeleje ligger et charmerende træhus, der danner rammen om to generationers meget enkle sommerlykke.

Bolig: Sommerhus tæt på skov og strand | Femina

Naturen er noget særligt omkring Susanne og Bos lille træsommerhus i Juelsminde. Lyset reflekteres i vandet, himlen føles høj, og sandstranden med marehalm og store sten omkring frister til gåture. Det er nordisk natur i sin rendyrkede form, og farverne går igen indenfor.

5 hyggelige sommerhuse | ISABELLAS

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er blevet tid til at rykke i sommerhuset og nyde årstiden og dens herligheder. Se de smukke sommerhuse i galleriet her!

Et skønt mini-sommerhus på 39 kvadratmeter

Lone og Niels' mini-sommerhus er et studie i det enkle liv; udendørsbad, das og genbrugsmøbler. Kom inden for i deres lille sommeroase her.

Nanna Lou har indrettet familiens sommerhus med stort farvemod!

Soveværelset er måske det mest vovede med to slags tapeter, der virkelig står i kontrast, men jeg måtte bare have den kombination, siger husets ejer - og vi er vilde med det!