Simremad

Collection by Lene Konski

7 
Pins
 • 
36 
Followers
Lene Konski
Dejlig krydret gullashsuppe med masser af grønt og skært oksekød. Toppet med creme fraice og purløg. SKøn simreret, se mere på min blog Juliebruun.com
Vegetarian RecipesCooking RecipesCook NSoul Food

Gullashsuppe – med masser af smag

Dejlig krydret gullashsuppe med masser af grønt og skært oksekød. Toppet med creme fraice og purløg. SKøn simreret, se mere på min blog Juliebruun.com

Fyld Römertopfen op med oksefilet / steaks i flødesauce, godt pakket med løg og champignon. Server med bønner og oliestegte kartofler. Et fornemt måltid
Pineapple Pork ChopsFood PhotoLove FoodSteak

Römertopfen fyldes med steaks af oksefilet, fløde, champignon og løg | nogetiovnen.dk

Fyld Römertopfen op med oksefilet / steaks i flødesauce, godt pakket med løg og champignon. Server med bønner og oliestegte kartofler. Et fornemt måltid

DSC_8872
Pineapple Pork ChopsFood PhotoLove FoodSteak

Römertopfen fyldes med steaks af oksefilet, fløde, champignon og løg | nogetiovnen.dk

Fyld Römertopfen op med oksefilet / steaks i flødesauce, godt pakket med løg og champignon. Server med bønner og oliestegte kartofler. Et fornemt måltid

Lækker Fransk gryderet der kan laves med lam eller okse. Opskrift fra Marinas Mad

Opskrift på daube Provencale. Skønneste franske gryderet.

·
20 reviews
·
25 minutes
·

Den skønne franske simreret "Daube" kan laves med oksekød eller lammekød, alt efter hvad man bedst kan lide. Begge dele giver en meget skøn og velsmagende gryderet, der er dejlig både som gæstemad og aftensmad til familien. Det kræver ikke meget arbejde at lave en Daube, men gryderetten skal have tid til at simre. Start allerhelst dagen inden du vil server din daube og ihvertfald ikke senere end fire timer før du vil spise. Gryderetten er endnu bedre dagen efter og kan sagtens spises et par…

Oksesteg i stegeso - Retten her blev lavet af et stykke tykkam med ben fra fritgående højlandskvæg. Benet giver masser af smag, og selve udskæringen egner sig perfekt til langtidssimring, da den bare står og mørner. Og mørner. Og mørner lidt mere.  Når jeg laver oksesteg i stegeso, så bruger jeg som oftest en base af løg, hvidløg, rodfrugter og krydderurter. Dertil skal der gerne lidt rødvin/portvin/hvidvin, og eventuelt et skvæt god fond.  #oksesteg #simremad #onepot #madsvin

Oksesteg i stegeso - Simremad så det synger | Madsvin.com

·
18 reviews
·
3.5 hours
·

Oksesteg i stegeso - Retten her blev lavet af et stykke tykkam med ben fra fritgående højlandskvæg. Benet giver masser af smag, og selve udskæringen egner sig perfekt til langtidssimring, da den bare står og mørner. Og mørner. Og mørner lidt mere. Når jeg laver oksesteg i stegeso, så bruger jeg som oftest en base af løg, hvidløg, rodfrugter og krydderurter. Dertil skal der gerne lidt rødvin/portvin/hvidvin, og eventuelt et skvæt god fond. #oksesteg #simremad #onepot #madsvin

Denne lækre simreret er inspireret af det marokkanske køkken med masser af krydderier, som luner. Her får du opskriften på marokkansk gryderet med oksekød

Marokkansk gryderet med oksekød | Femina

·
3 reviews
·
1.5 hours
·

Denne lækre simreret er inspireret af det marokkanske køkken med masser af krydderier, som luner. Her får du opskriften på marokkansk gryderet med oksekød

Gammeldags oksesteg med pilsner i Römertopf

Gammeldags oksesteg, langtidsstegt med pilsner i Römertop

Dette er ikke lige sommermad, men et godt tilbud på en lækker steg kunne jeg ikke stå for. Så da farmor idag kom på besøg, fik jeg lige den rigtig lejlighed til at servere en god gammeldags, langti…