Mad - Food

Collection by Lene Konski • Last updated 8 days ago

172 
Pins
 • 
36 
Followers
Lene Konski

Frikadeller i fad med kartofler og porrer

·
13 reviews
·

Super velsmagende frikadeller i fad med kartofler og porrer samt fløde, der gør retten cremet og ekstra lækker. En knaldgod ovnret, der endda er mega nem at lave og perfekt som både hverdagsret og gæstemad.

Opskrift på lækre hakkebøffer med svampesovs og bacon

·
35 reviews
·
30 minutes
·

Hakkebøffer med bacon og den skønne og intense svampesovs er bare ualmindelig lækker hyggemad fra det danske mormorkøkken. Her får du de små fif og fiduser jeg har lært af min mor og som bare gør svampesovsen endnu bedre. Svampesovsen kan også bruges til kylling eller mørbradbøffer.Start gerne en lille time inden du vil sætte retten på bordet. Så har du god tid og kan også nå at koge ris eller kartofler. Laver du mere omstændigt tilbehør skal du selvfølgelig bruge lidt mere tid.Se forslag…

Fyldt mørbrad med feta

·
18 reviews
·
70 minutes
·

En lækker opskrift på fyldt mørbrad med feta og persille, som er svøbt i serranoskinke. Server med smørstegte kartofler og eventuelt en god salat.

Svensk mørbradret! – Super lækker ret! | aftensmad | amatoerkokken

Svensk mørbradret! - Super lækker!Lad mig starte med at sige, jeg aner ikke hvorfor det hedder svensk mørbradret. Jeg tror ikke der er meget svensk over den. Opskriften stammer fra min mormor, der igennem mange år har lavet denne lækre ret. Hun har heller intet svar til hvorfor det he

Hakkebøffer i fad

·
21 reviews
·
1.5 hours
·

Værsgo - her får du opskriften på hakkebøffer i fad med en lækker krydret paprika-flødesovs, stegte bacontern og chorizopølse. Lækker aftensmad til hverdag og weekend.

Bøf Stroganoff med cremet kartoffelmos | Mummum.dk

·
28 reviews
·
45 minutes
·

Opskrift på lækker bøf stroganoff med cremet kartoffelmos. Vi elsker gryderetter når er der er dårligt vejr, og denne lækre stroganoff kom på menuen idag. Vi serverede den med kartoffelmos, men du kan også sagtens servere med ris eller pommes frites.

Vikingegryde - opskrift på nem og billig gryderet med masser af god smag!

Vikingegryde er en gryderet med svinekød og bacon i en lækker cremet sovs. Perfekt, billig vintermad til sidst på måneden, som hele familien kan lide.

De lækreste bagte spidskål, der er fyldt med en suveræn kødsovs og toppet med parmesan, som tilføjer en ekstra god smag. Virkelig god hverdagsmad.

Fyldt spidskål med oksekød i ovn

·
35 reviews
·

Stegt spidskål er simpelthen bare for lækkert, og her er de i en fyldt version med en utroligt velsmagende kødsovs. Det er sundt hverdagsmad, der er fuldstændig proppet med smag.

Hvid pizza med kartofler og rosmarin – Opskrift på kartoffelpizza

Hvid pizza med kartofler og rosmarin – Opskrift på kartoffelpizza

Hvid pizza med kartofler og rosmarin – Opskrift på kartoffelpizza

Karbonader med rosmarin og estragon i vindrueflødesovs, samt bulgur og grøn salat | Dip, dressing, dyppelse og sovs | Persilles blog

Selvom dagens ret er lavet af noget så hverdagsagtigt som hakket kalv og flæsk, så ville jeg ikke betænke mig et eneste øjeblik på at servere den for gæster. I al beskedenhed så smager den simpelthen bare så godt. Jeg har flottet mig med piskefløde, men ikke i voldsomme mængder og til

Pikant kylling i fad - Nem opskrift på kylling i pikant | Mummum.dk

·
137 reviews
·
45 minutes
·

Nem opskrift på pikant kylling i fad. Aftensmad på 30 minutter er vores yndlings på travle dage. Server med kogte ris eller kartofler.

Mørbrad a la creme i ovn mør lækker opskrift | nogetiovnen.dk

Mørbrad a la creme i ovn mør lækker opskrift | nogetiovnen.dk

·
1 review
·
75 minutes
·

Mør og lækker svinemørbrad i flødesovs

THAI-INSPIRERET KYLLING OG GRØNTSAGER MED KARRY, CHILI OG KOKOSMÆLK

Efter min mening – og formentlig også en del andres – er det thailandske køkken blandt de sundeste, nemmeste og mest velsmagende af sin slags. Det er noget, jeg tit laver eller bliver inspireret af…

Råstegte kartofler - opskrift på nemme og lækre kartofler

Råstegte kartofler - opskrift på nemme og lækre kartofler

Råstegte kartofler - opskrift på nemme og lækre kartofler

Millionbøf Med Asiatisk Twist - Opskrift På Millionbøf

·
4 reviews
·
25 minutes
·

Millionbøf er i sig selv rigtig lækkert og så nemt at lave. Men dette asiatiske twist giver lige retten lidt ekstra.

Kartoffelfad med bouillon, timian og løvstikke-Mad med glød-

Kartoffelfad med bouillon, timian og løvstikke-Mad med glød-Plantebaseret mad-