Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Sunde gulerodsbrud

Dejligt saftige gulerodsbrud med solsikkekerner, som tilføjer lidt skønt bid til de luftige boller. Og så er de tilmed sunde.

Supergode pizzaboller, der er nemme at lave og smager fabelagtigt. Bonusinfo: de kan sagtens fryses.

Pizzaboller

Supergode pizzaboller, der er nemme at lave og smager fabelagtigt. Bonusinfo: de kan sagtens fryses.

Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka....

Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser

Sprøde og luftige boller // nem opskrift på italienske boller - det bedste jeg ved ...

Snyd ikke dig selv for disse lækre italienske boller.

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

Super lækker opskrift på gulerodsbrud - store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld

there is a translation button Gulerodsbrud – store, lækre og luftige…

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Langtidshævede rugboller med gær. Bland koldt vand, gær, salt og rørsukker sammen. Tilsæt mel og kom folie om og stil til hævning til næste dag, eller 24 timer. Næste dag "hældes" dejen forsigtig ud på et meldrysset bord, skæres i ca. 10 stk. boller med en kniv eller en bagespatel. Husk at håndtere bollerne forsigtigt når dejen har hævet! Bag bollerne ved 250 grader i ca. 20 minutter.

Pinterest
Search