Lene Frausing Jensen

Lene Frausing Jensen

Lene Frausing Jensen
More ideas from Lene
Får du gæster på besøg, og vil lave noget lækkert, så kan jeg varmt anbefale fyldte peberfrugter! Det smager himmelsk, er nemt at lave, børnene elsker det, og så er det også sundt! :-) Vi plejer at få bønnefritter til, for at variere lidt, men også for at tænke på kosten - og gerne væ

Får du gæster på besøg, og vil lave noget lækkert, så kan jeg varmt anbefale fyldte peberfrugter! Det smager himmelsk, er nemt at lave, børnene elsker det, og så er det også sundt! :-) Vi plejer at få bønnefritter til, for at variere lidt, men også for at tænke på kosten - og gerne væ

De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …

De her “pølsehorn” er helt vildt lækre! De laves normalt med fersk pølsekød (uden skind). Sidste år lavede jeg nogle med fersk medister, hvor kødet blev taget ud af skindet, som smagte …

Hjemmebagte rundstykker som er sprøde og luftige er muligt. Bag selv verdens bedste rundstykker som bageren laver dem. Få den nemme og simple opskrift her!

Hjemmebagte rundstykker som er sprøde og luftige er muligt. Bag selv verdens bedste rundstykker som bageren laver dem. Få den nemme og simple opskrift her!

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller. De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Det her er efter min mening verdens bedste og nemmeste fastelavnsboller. De er store og bløde og har det dejligste fyld af marcipanrem...

Svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur.

Svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur.

Koldthævede kanelsnegle – perfekte til brunch…

Koldthævede kanelsnegle – perfekte til brunch…

Marmorkage med et tvist. Kanel og muskatnød giver den klassiske marmorkage et skønt pift

Marmorkage med et tvist. Kanel og muskatnød giver den klassiske marmorkage et skønt pift

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…