Lige da vi troede, at rosévin ikke kunne blive mere lækkert, faldt vi over det skønneste fænomen: Rosé slushies! Du skal ikke snydes for en nem opskrift, så den har vi selvfølgelig fundet til dig.

Frose (frozen rose) Choose a full-flavored, full-bodied, dark-colored rosé for freezing. It will lose some of its color and will be a bit diluted after freezing and blending; you want something that can hold its own.

Champagnemojito - velkomstdrink?

Champagnemojitoen er en perlende og let udgave af den klassiske mojito.

Lige da vi troede, at rosévin ikke kunne blive mere lækkert, faldt vi over det skønneste fænomen: Rosé slushies! Du skal ikke snydes for en nem opskrift, så den har vi selvfølgelig fundet til dig.

Frose (frozen rose) Choose a full-flavored, full-bodied, dark-colored rosé for freezing. It will lose some of its color and will be a bit diluted after freezing and blending; you want something that can hold its own.

Påskesnaps til påskefrokost

Påskesnaps til påskefrokost Lækker snaps - har brug for at trække i ca.


More ideas
Pinterest
Search