Få den bedste opskrift på kage med rabarber, der laves en hurtig og luftig dej, som tilføres friske rabarberstykker med sukker og kanel. Kage med rabarber er en nem kage, der tager en times tid. Ka…

Få den bedste opskrift på kage med rabarber, der laves en hurtig og luftig dej, som tilføres friske rabarberstykker med sukker og kanel. Kage med rabarber er en nem kage, der tager en times tid. Ka…

Del Tweet Pin Mail Alexander og jeg elsker at være i køkkenet sammen. Vi bager eller laver mad, sylter eller hygger os bare ved ...

Del Tweet Pin Mail Alexander og jeg elsker at være i køkkenet sammen. Vi bager eller laver mad, sylter eller hygger os bare ved ...

Ædelse | Sydhavnsmor

Ædelse | Sydhavnsmor

Hjemmelavet Nutella - Opskrift på nutella

Hjemmelavet Nutella - Opskrift på nutella

Billede 043

Billede 043

Michelin-kok anbefaler den her opskrift og kalder den verdens bedste, så den må være rimelig meget hoved på sømmet. :)

Michelin-kok anbefaler den her opskrift og kalder den verdens bedste, så den må være rimelig meget hoved på sømmet. :)

Verdens bedste hindbærsnitter – sådan er det bare – opskrift | Beretninger fra et autentisk landbrug

Verdens bedste hindbærsnitter – sådan er det bare – opskrift

Verdens bedste hindbærsnitter – sådan er det bare – opskrift | Beretninger fra et autentisk landbrug

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Jeg er fuldstændig vild med de her kager! Kagen består af den lækreste chokolademuffin, toppet med fløjlsblød hindbær flødebolleskum! Og som om det ikke skulle være nok, så er de dyppet i mørk chok…

Lyn hurtige og super lækre 200 g. Smør smeltet 9 dl. Havregryn 2 spsk. Mel 3 tsk. Bagepulver 4 tsk. Vanilje 2 dl. Sukker 4 spsk. Sirup 1 pakke mørk pålægschokolade til at komme på efter bagning. Det hele blandes og det kommes i en bradepande med bagepapir og trykkes let. Bages i 10 minutter…

Lyn hurtige og super lækre 200 g. Smør smeltet 9 dl. Havregryn 2 spsk. Mel 3 tsk. Bagepulver 4 tsk. Vanilje 2 dl. Sukker 4 spsk. Sirup 1 pakke mørk pålægschokolade til at komme på efter bagning. Det hele blandes og det kommes i en bradepande med bagepapir og trykkes let. Bages i 10 minutter…

Marengs og mandelroulade med rabarberfyld

Marengs og mandelroulade med rabarberfyld

Pinterest
Søg