Mad

Collection by Lena Jensen

45 
Pins

Kylling og kartofler i spinat/parmesansauce - nem aftensmad med kylling

Nem og lækker aftensmad

Blomkåls-cheese-toppe med spinat og cheddar - en ny og lækker variant - Rikkes Rester

Blomkåls-cheese-toppe med spinat og cheddar - en ny og lækker variant - Rikkes Rester

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Walesstang med vaniljecreme, syltetøj og flødeskum – Mummum.dk

Walesstang med vaniljecreme, syltetøj og flødeskum | Mummum.dk

·
21 reviews
·
65 minutes
·

En nem opskrift på den Walesstang lavet på vandbakkelse med fyld af vaniljecreme og frisk frugt. Walesstangen er en gammeldags kage, som smager ualmindeligt godt, da kagen ikke bliver for sød eller tung. Selve vandbakkelsen kan godt laves dagen før og fryses ned inden brug. Men den skal samles på selve dagen den skal spises.

Kartoffelsalat med sesam og grønne bønner - perfekt grill tilbehør

Kartoffelsalat med sesam og grønne bønner. Denn lækre kartoffelsalat er perfekt til grill tilbehør eller bare til sommermad generelt.

Baconruller på porre-kartoffelbund - skønneste opskrift - madenimitliv.dk

Baconruller på porre-kartoffelbund - skønneste opskrift - madenimitliv.dk

svinemørbrad, færdig, december 2012

Fyldt svinemørbrad med svampe - Sofies Spisekammer

Opskrift på saftig svinemørbrad fyldt med svampe og krydderurter omrullet med seranoskinke - skøn aftensmad hele året rundt.

Sådan laver du verdens bedste hasselback-æbler

Tjek denne korte video på supersprøde og lækre Hasselback-æbler! Det lækreste, du kan lave med kanel, æbler og vaniljeis

Mørbradgryde når det er allerbedst: mørt kød, cocktailpølser og champignon i en helt vidunderlig flødesovs.

Mørbradgryde

·
6 reviews
·

Denne fantastiske opskrift på mørbradgryde er hyggemad, når det er bedst. Mørt kød og bløde champignoner i cremet flødesauce, som kan serveres med alt fra kartofler, til ris eller brød.

Opskrift på hvidløgsbrød, der er tynde skiver brød, der smøres med hvidløgsolie, og derefter bages sprøde i ovnen. Nemt og lækkert.

Opskrift på hvidløgsbrød, der er tynde skiver brød, der smøres med hvidløgsolie, og derefter bages sprøde i ovnen. Nemt og lækkert.

Farmor hygge : Mors dag - nu med smørrebrødslagkage

Mors dag - nu med smørrebrødslagkage

Farmor hygge er en blog om madlavning, bagning, syltning og andre kreative sysler i hverdagen.

Luksus Stroganoff – på under en time !

Denne opskrift har jeg lavet ca. 20 gange i løbet af de sidste 5-6 år og den vækker altid jubel. Opskriften er inspireret af John Price, men jeg har lavet lidt om på ingredienserne – og så se…

Krämig kycklingpasta

Dags för ett smarrigt recept, detta kan jag äta hur mycket som helst av. Så otroligt gott är det! En kycklingpasta som är lika god till vardags som till fest. Krämig kycklingpasta, 4 port 3 stora kycklingfiléer 2 vitlöksklyftor 1/2 stor röd paprika ca 10 färska champinjoner (funkar med skivade i burk också) 2 tsk […]

Hønsesalat med bacon og dild - Pilens Køkken

Denne hønsesalat med bacon og dild er en lækker frisk version af den traditionelle hønsesalat. Den er fyldt med smag fra kapers, sennep, cornichoner og dild

Opskrift på lækre hakkebøffer med svampesovs og bacon

·
35 reviews
·
30 minutes
·

Hakkebøffer med bacon og den skønne og intense svampesovs er bare ualmindelig lækker hyggemad fra det danske mormorkøkken. Her får du de små fif og fiduser jeg har lært af min mor og som bare gør svampesovsen endnu bedre. Svampesovsen kan også bruges til kylling eller mørbradbøffer.Start gerne en lille time inden du vil sætte retten på bordet. Så har du god tid og kan også nå at koge ris eller kartofler. Laver du mere omstændigt tilbehør skal du selvfølgelig bruge lidt mere tid.Se forslag…

Sådan får du perfekt helstegt kylling ⋆ BY DIANAWI

Kyllingen skal marineres dagen i forvejen. Steges fladt på bradepande og i almindelig ovn, med 5 minutter grill til sidst. Har du ikke æblecidereddike, kan du sagtens bruge lagereddike - det gør jeg ofte og kødet smager vildt godt.