Brød og det der ligner

Krokkedille lækkert

Krokkedille lækkert

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Koldhævede grovboller med solsikkerfrø - Brød - Opskrifter - Sunde og slanke opskrifter - SlankeDoktor.dk

Koldhævede grovboller med solsikkerfrø - Brød - Opskrifter - Sunde og slanke opskrifter - SlankeDoktor.dk

Super lækker opskrift på gulerodsbrud - store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld

Super lækker opskrift på gulerodsbrud - store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld

Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Osteboller - perfekt til suppe

Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Det her er en grovere udgave af bagerens klassiske gulerodsbrud. Bollerne er stadig saftige og meget lækre.

Det her er en grovere udgave af bagerens klassiske gulerodsbrud. Bollerne er stadig saftige og meget lækre.

Spinat boller | Lækre mættende spinat boller efter simpel opskrift

Spinat boller | Lækre mættende spinat boller efter simpel opskrift

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Pinterest
Søg