Osteboller - perfekt til suppe ➙ Opskrift fra Valdemarsro.dk

Osteboller - perfekt til suppe

Osteboller opskrift - de lækreste oste boller som fx tilbehør til suppe

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller – Lavet på havregrød (brug olie i stedet for smør!

Koldhævede grovboller med solsikkerfrø - Brød - Opskrifter - Sunde og slanke opskrifter - SlankeDoktor.dk

Koldhævede grovboller med solsikkerfrø - Brød - Opskrifter - Sunde og slanke opskrifter - SlankeDoktor.dk

Super lækker opskrift på gulerodsbrud - store, lækre og luftige og helt perfekte til både hygge og som madpakkeboller med lækkert fyld

there is a translation button Gulerodsbrud – store, lækre og luftige…

Det her er en grovere udgave af bagerens klassiske gulerodsbrud. Bollerne er stadig saftige og meget lækre.

Det her er en grovere udgave af bagerens klassiske gulerodsbrud.

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.

Levain er egentlig bare det franske ord for surdej. Men betegnelsen kan også bruges om en særlig surdej baseret på de vilde gærceller, der udvikler sig, når man lader tørret frugt gære – i dette tilfælde rosiner. Det tager 8 dage at gøre en levain klar til at bage med, men så har du også en duftende frisk surdej, der har så meget hævekraft, at du ikke behøver at bruge bagegær.


More ideas
Pinterest
Search