Laura Bejtuli
Flere idéer fra Laura
Super lækker opskrift på kalkunfad, der laves med møre kalkunstrimler, champignon, broccoli og en dejlig bechamelsovs. Til en lækkert kalkunfad til fire personer skal du bruge: 500 gram kalkun i st…

Super lækker opskrift på kalkunfad, der laves med møre kalkunstrimler, champignon, broccoli og en dejlig bechamelsovs. Til en lækkert kalkunfad til fire personer skal du bruge: 500 gram kalkun i st…

Nem rabarbercrumble med havregryn

Nem rabarbercrumble med havregryn

Hvis bare jeg havde lavet en dobbeltportion af denne vildt lækre rabarber-cheesecake! Seriøst, det er en af de bedste…

Hvis bare jeg havde lavet en dobbeltportion af denne vildt lækre rabarber-cheesecake! Seriøst, det er en af de bedste…

Seriously! This is one of the easiest and quickest ways to make super delicious and flavorful chicken breasts. By making slits in the chicken breasts (Hasselback) and stuffing them with tasty things like spinach and goat cheese, you’ll get a hit of savory cheesy goodness in every bite! Spinach + Creamy Goat Cheese Hasselback Chicken-... Read More »

Seriously! This is one of the easiest and quickest ways to make super delicious and flavorful chicken breasts. By making slits in the chicken breasts (Hasselback) and stuffing them with tasty things like spinach and goat cheese, you’ll get a hit of savory cheesy goodness in every bite! Spinach + Creamy Goat Cheese Hasselback Chicken-... Read More »

Drømmekagen er slet ikke fra Brovst. Men dansk er den trods alt, også før AMO fik fingrene i den og gjorde den til en husmoderklassiker i de glade 60ere, hvor kager begyndte at blive hældt ud af kartonæsker. Den er nu så nem at lave, at …

Drømmekagen er slet ikke fra Brovst. Men dansk er den trods alt, også før AMO fik fingrene i den og gjorde den til en husmoderklassiker i de glade 60ere, hvor kager begyndte at blive hældt ud af kartonæsker. Den er nu så nem at lave, at …

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Rabarber trifili : 450 g rabarber 100 g sukker, ½ dl vand, 2 dl fløde pisket til skum, Makroner, Vanillie creme: 3,5 dl mælk + 0,5 dl, 1 dl fløde, 70 g sukker, 30 g majsstivelse, ½ vanillestang, 4 æggeblommer (pasteuriserede)

Rabarber trifili : 450 g rabarber 100 g sukker, ½ dl vand, 2 dl fløde pisket til skum, Makroner, Vanillie creme: 3,5 dl mælk + 0,5 dl, 1 dl fløde, 70 g sukker, 30 g majsstivelse, ½ vanillestang, 4 æggeblommer (pasteuriserede)

Chokoladekage med Dumle

Chokoladekage med Dumle

Nordens bedste æblekage

Nordens bedste æblekage