Lasse Tølløse

Lasse Tølløse

Lasse Tølløse
Flere idéer fra Lasse
E Bread Recipe. Lost 30lbs since I started having it and stopped having store bought breads. can use as a pizza crust too

E Bread Recipe. Lost 30lbs since I started having it and stopped having store bought breads. can use as a pizza crust too

No ice cream maker required for this simple and creamy three-ingredient recipe.

No ice cream maker required for this simple and creamy three-ingredient recipe.

Jeg prøver altid at få brugt de rester vi ligger inde med i køleskabet. Især efter vores høns er flyttet i midlertidig pleje (imens vi får bygget hønsegård), så ærger det mig gevaldigt, når noget går til spilde. Det hjalp lidt, da jeg vidste at hønsene spiste det. Det ærger mig nu....

Jeg prøver altid at få brugt de rester vi ligger inde med i køleskabet. Især efter vores høns er flyttet i midlertidig pleje (imens vi får bygget hønsegård), så ærger det mig gevaldigt, når noget går til spilde. Det hjalp lidt, da jeg vidste at hønsene spiste det. Det ærger mig nu....

Grundlovskage er en lækker dansk opskrift af Konditorlauget, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

Grundlovskage er en lækker dansk opskrift af Konditorlauget, se flere dessert og kage på mad.tv2.dk

VORES BUD PÅ DE BEDSTE COOKIES –

VORES BUD PÅ DE BEDSTE COOKIES –

Michelin-kok anbefaler den her opskrift og kalder den verdens bedste, så den må være rimelig meget hoved på sømmet. :)

Michelin-kok anbefaler den her opskrift og kalder den verdens bedste, så den må være rimelig meget hoved på sømmet. :)

The best bread

The best bread

potato chips

potato chips

koldhaevede-boller11.jpg (2346×1534)

koldhaevede-boller11.jpg (2346×1534)

Burgerboller er meget nemme selv at lave, og her får du en opskrift, hvor vi har blandet hvedemel med en femtedel fuldkorns speltmel. Det giver en bedre smag og krumme til brødet – og gør det…

Burgerboller er meget nemme selv at lave, og her får du en opskrift, hvor vi har blandet hvedemel med en femtedel fuldkorns speltmel. Det giver en bedre smag og krumme til brødet – og gør det…