Koteletter i fad. Den eneste rigtige måde at servere koteletter på! Okay, det er nok noget af en påstand. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan

Koteletter i fad. Den eneste rigtige måde at servere koteletter på! Okay, det er nok noget af en påstand. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan

Wienerkarbonader. Lækre, sprødstegte karbonader med tilbehør som en klassisk wienerschnitzel - citron, peberrod, kapers, grønne ærter og brasede kartofler.

Wienerkarbonader. Lækre, sprødstegte karbonader med tilbehør som en klassisk wienerschnitzel - citron, peberrod, kapers, grønne ærter og brasede kartofler.

Det er ikke så ofte at jeg helsteger svinemørbrad, men hver gang det sker, så overraskes jeg over, hvor saftigt og mørt et stykke kød det egentlig er - blot man ikke steger det for meget. Det er en myte at svinekød skal være gennemstegt. Mange danskere tror, at det er farligt at servere svin....

Det er ikke så ofte at jeg helsteger svinemørbrad, men hver gang det sker, så overraskes jeg over, hvor saftigt og mørt et stykke kød det egentlig er - blot man ikke steger det for meget. Det er en myte at svinekød skal være gennemstegt. Mange danskere tror, at det er farligt at servere svin....

En virkelig god og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, der bliver dejlig sticky og med masser af smag. Mørbraden masseres grundigt med brun farin, paprika og salt. Foto: Guffeliguf.dk.

En virkelig god og sennepsglaseret svinemørbrad med bacon, der bliver dejlig sticky og med masser af smag. Mørbraden masseres grundigt med brun farin, paprika og salt. Foto: Guffeliguf.dk.

Farsbrød med bacon, pesto og parmasan

Farsbrød med bacon, pesto og parmasan

Svinekam stegt som vildt | Familie Journal

Svinekam stegt som vildt | Familie Journal

Svinekam stegt som vildt I

Svinekam stegt som vildt I

Svinekam med kryddersmør og kartoffelsalat er en retro ret der stadig smager dejligt.

Svinekam med kryddersmør og kartoffelsalat er en retro ret der stadig smager dejligt.

Nålene pilles af rosmarinkvistene, hvidløg pilles. Fedene og nålene hakkes fint evt. i blender, sammen med olien. <BR> <BR> Snør stegen, så den holder faconen, og stik små lommer, med en lille

Nålene pilles af rosmarinkvistene, hvidløg pilles. Fedene og nålene hakkes fint evt. i blender, sammen med olien. <BR> <BR> Snør stegen, så den holder faconen, og stik små lommer, med en lille

SanneMad: Kødboller i tomatsovs

SanneMad: Kødboller i tomatsovs

Pinterest
Søg