Flere idéer fra Lars
Hjemmelavede paninier smager fantastisk! Her får du vores opskrift på de lækreste hjemmelavede paninibrød. Nemme at lave og mega gode med lækkert fyld!

Hjemmelavede paninier smager fantastisk! Her får du vores opskrift på de lækreste hjemmelavede paninibrød. Nemme at lave og mega gode med lækkert fyld!

Sommeren hører der kold kartoffelsalat til, når der skal grilles på terrassen eller bare sammen med et par lækre frikadeller. Den her...

Sommeren hører der kold kartoffelsalat til, når der skal grilles på terrassen eller bare sammen med et par lækre frikadeller. Den her...

Flutes med tun

Flutes med tun

bønner i tun creme

bønner i tun creme

Græske kartofler | foodfanatics opskrifter

Græske kartofler | foodfanatics opskrifter

Spidskålssalat | Kreamors Køkken

Spidskålssalat | Kreamors Køkken

Det er så nemt og samtidig så smagfuldt! Prøv at lave dit eget kryddersalt med forskellig smag. Kun fanta-sien sætter grænsen… Jeg fik ideen for nogle år siden. Urtehaven bugnede af krydderurter som bare ikke skulle gå til spilde. Derfor er det en supergod ide at anvende de lækre urter, når sæsonen topper, for derefter … Continue reading Hjemmelavet kryddersalt →

Det er så nemt og samtidig så smagfuldt! Prøv at lave dit eget kryddersalt med forskellig smag. Kun fanta-sien sætter grænsen… Jeg fik ideen for nogle år siden. Urtehaven bugnede af krydderurter som bare ikke skulle gå til spilde. Derfor er det en supergod ide at anvende de lækre urter, når sæsonen topper, for derefter … Continue reading Hjemmelavet kryddersalt →

Farsbrød med bacon, pesto og parmasan

Farsbrød med bacon, pesto og parmasan

Tomatsalsa Tilbehør til f.eks. grillet kød, steaks eller schnitzler fra Familie Journals Slankeklub

Tomatsalsa Tilbehør til f.eks. grillet kød, steaks eller schnitzler fra Familie Journals Slankeklub

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en del af…