salater.

Collection by Lars Hansen • Last updated 2 weeks ago

32 
Pins
lars Hansen
Niclas 18 års fødselsdag
Other Pins

Niclas 18 års fødselsdag

Niclas 18 års fødselsdag

Other Pins

Niclas 18 års fødselsdag

Caesar Grilled Asparagus

Caesar Grilled Asparagus Recipe : Crisp, tender and smokey grilled asparagus in a caesar dressing with crunchy croutons and plenty of parmesan!

Asparagus Caprese Salad with Basil Gremolata - Aberdeen's Kitchen

·
5 reviews
·
10 minutes
·

Asparagus Caprese Salad with Basil Gremolata recipe - An easy, 10 minute salad or side dish with fresh asparagus, mozzarella balls, and cherry tomatoes.

Traditionel broccolisalat med bacon - nem opskrift | Mummum.dk

Opskrift på broccolisalat i en cremet dressing med ristede græskarkerner og sprødstegt bacon på toppen. Alle smage er i spil - det sprøde, søde og salte.

Melonsalat - Opskrift på nem melonsalat | Mummum.dk

·
10 reviews
·
15 minutes
·

Opskrift på en nem melonsalat med vandmelon, feta, blåbær og forårsløg. En fantastisk frisk kombination der passer godt til sommervarmen.

Kartoffelsalat Med Bagte Peberfrugter, Feta, Rucola Og Mandler Med Karry

En virkelig lækker kartoffelsalat med bagte kartofler og peberfrugter, feta, rucola og sprøde karameliseret mandler med karry.

Salat med perlespelt, bagte tomater og feta - lækker salat med speltkerner

Lækker og mættende salat opskrift med perlespelt, bagte tomater og feta. Server som tilbehør til laks eller kylling. Spelt kan udskiftes med perlebyg, ris..

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble | Nem og super lækker opskrift!

·
2 reviews
·
30 minutes
·

En velsmagende og lækker rødbedesalat med grønkål, granatæble og feta. Opskriften er nem at lave, og så er den bare super smuk at stille på bordet.

Græskarsalat - Fyldig salat med grønkål, granatæblekener og feta

·
2 reviews
·
40 minutes
·

Græskarsalat er et perfekt indslag i en fyldig salat. Her kombineres ristede græskartern med grønkål, granatæblekerner, feta og ristede mandler.

blomkål på grillen

Grillet blomkål måske med lidt koldt smør

Se de flotte billeder af "helstegt" blomkål på grillen. Kalorielet, sundt og velsmagende blomkål og meget let at lave. Du kan også tilberede det på andre måder, se opskriften på bloggen med de kreative ideer.

Emma-salat med græskar, sprøde kikærter, granatæble, feta og mynte - EMMA MARTINY

Ude godt men hjemme bedst. Selvom det har været skønt at spise ude hver dag den sidste lille uge, var jeg godt mæt til sidst – både af inspiration og indtryk men også i bogstavelig forstand – så det er rart at være hjemme i eget køkken igen. Vi har simpelthen spist så ualmindeligt godt på turen,…

Asiatisk salat - opskrift på lækker asiatisk salat med peanutdressing

Nem og lækker asiatisk salat med broccoli, edamamebønner, sesamfrø og asiastisk peanutdressing. Perfekt som frisk tilbehør eller en mættende frokostsalat.