Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Røget laks med estragon, tomat og avocadocreme

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Fantastisk opskrift på mørbrad, der er fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

Fyldt mørbrad med pikantost og bacon

Svinemørbrad mørbrad fyldt med pikantost og pakket ind i masser af bacon.

I dag får I et hurtigt indlæg om en hurtig ret på en doven søndag efter fødselsdagsfejring i går. På en doven søndag, hvor jeg spiser kage til morgenmad med (næsten) god samvittighed, eftersom jeg …

Cremet kylling og broccoli i fad, m groft brød til

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så er det LCHF-venligt. Ja tak! Opskrift her: Madbanditten.dk

Mørbradbøffer i flødesovs med bløde løg og bacon - overlækker mormormad - og så…

Gammeldags æblekage à la Blomsterberg

Gammeldags æblekage à la Blomsterberg

Old-fashioned Danish apple cake. Almost a kind of deconstructed apple cake. (In Danish, translator on sidebar)

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Sprød skinkestang med bacon, pikantost, porre og champignon - er en lækker ret, både til frokost, forret eller aftensmad. Her i huset er det altid et hit.

Langtidsstegt flæsk i ovn giver dig meget mørt flæsk, der samtidig har en særdeles sprød svær. Som du drømmer om flæskestegen skal være. Foto: Guffeliguf.dk.

Langtidsstegt flæsk i ovn: Mørt flæsk med sprød svær

Her kan man se det smeltede ost i midten

Farsbrød med bacon og ost

Varmrøget laksemousse på en bund af salat, og pyntet med dild og tomat.

Varmrøget laksemousse

cremet laksemousse med varmrøget laks, dild og et strejf af citron.

Pinterest
Search