Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

Den her islagkage er vildt nem at lave, og så smager den simpelthen bare så fantastisk. Den ultimative nytårsdessert eller som dessert på en varm sommerdag.

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

- Flûte - Twisted Baguette - made with durum- and tipo 00 flour - kneaded , but thinks these can be done no-knead too.

Lækre og rustikke koldhævede flütes - den nemmeste opskrift, hvor dejen bare skal røres sammen, hæves på køl og lægges på en plade med fugtige hænder.

Lækre og rustikke koldhævede flütes - den nemmeste opskrift, hvor dejen bare skal røres sammen, hæves på køl og lægges på en plade med fugtige hænder.

Prøv Jamie Olivers sunde opskrift på en kartoffelsuppe med porre. Den er perfekt på en kold efterårs- eller vinterdag, og så er det den mest cremede kartoffelsuppe med porre, du kan finde.

Prøv Jamie Olivers sunde opskrift på en kartoffelsuppe med porre. Den er perfekt på en kold efterårs- eller vinterdag, og så er det den mest cremede kartoffelsuppe med porre, du kan finde.

Hurtige og luftige speltboller med øl

Hurtige og luftige øl-boller på spelt (uden surdej)

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen! De her boller er vildt lækre, hvad enten de er til morgenbordet, sandwichen til madpakken eller med lidt god jomfruolivenolie som snack før middagsmaden. Sådan gør du Bland vand med salt, surdej, honning og gær og rør klumpfrit. Tilsæt begge typer mel og rør dejen på langsom omdrejning til den er uden klumper. Sæt farten op og rør ved høj hastighed i ca. 10 minutter til dejen slipper siderne på skålen og virker smidig og blank. Tag et lille…

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen!


More ideas
Pinterest
Search