Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt.   Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandl...

Mmm…jul. 🙂 Honningkager, risengrød, varm kirsebærsovs, gløgg og chokoladekalendere. Og konfekt! Trekanterne her er i den sundere afdeling, men er faktisk “bare” en pimpet udgave af sundt dadelslik som jeg laver så ofte. De smager dog lidt af luksus havregrynskugler – dem der er overtrukket med chokolade. Havregrynene og kanelen gør dem til noget helt specielt dejligt. Havregryns/dadeltrekanter med kanel overtrukket med chokolade 150 gram dadler uden sten 1 spsk kokosolie 30 gram mandl...

Udover at jeg i dag deler en opskrift på noget så genialt som helstegt blomkål (altså hvorfor har jeg aldrig lavet det før...?), så skal vi også snakke om noget andet. Smør for at være helt præcis. Jeg var nemlig i november inviteret til masterclass i smør, og det var både en grænseover

Udover at jeg i dag deler en opskrift på noget så genialt som helstegt blomkål (altså hvorfor har jeg aldrig lavet det før...?), så skal vi også snakke om noget andet. Smør for at være helt præcis. Jeg var nemlig i november inviteret til masterclass i smør, og det var både en grænseover

Brownies opskrift fra Bageglad.dk

Verdens bedste brownies opskrift

skumfiduser, hindbærskum, skum, slik, konfekt, rørsukker, husblas, tørrede hindbær, hindbær

skumfiduser, hindbærskum, skum, slik, konfekt, rørsukker, husblas, tørrede hindbær, hindbær

De her boller er virkelig dejlige luftige. P.g.a. hytteosten er de rige på protein, hvilket gør at de mætter længere end almindeligt brød ville gøre det, og derfor egner de sig særdeles godt som morgenbrød, sandwich brød til madpakken med lidt salat, skinke, agurk og tomat eller anden favor....

De her boller er virkelig dejlige luftige. P.g.a. hytteosten er de rige på protein, hvilket gør at de mætter længere end almindeligt brød ville gøre det, og derfor egner de sig særdeles godt som morgenbrød, sandwich brød til madpakken med lidt salat, skinke, agurk og tomat eller anden favor....

Blomkålsbrød/pandekage/snack Jeg ved ikke lige hvad jeg skal kalde de fancy blomkålsklatter, jeg fik kreeret i dag. Men lækre er de :) ...

Blomkålsbrød/pandekage/snack Jeg ved ikke lige hvad jeg skal kalde de fancy blomkålsklatter, jeg fik kreeret i dag. Men lækre er de :) ...

Ligner det her også en klassisk frikadelle for dig? Jamen så kan du godt tro om igen. Jeg er nok sådan en person, der kan beskrives som en rigtig delle-entutiast. Jep. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetaris

Ligner det her også en klassisk frikadelle for dig? Jamen så kan du godt tro om igen. Jeg er nok sådan en person, der kan beskrives som en rigtig delle-entutiast. Jep. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetaris

Pinterest
Search