More ideas from Katja
Foto: Sara B. Hansen. D isse lækre gulerødder er et fantastisk tilbehør som er lidt anderledes end hvad man ofte ender med at servere ti...

Saras madunivers: Hvidvinsdampede gulerødder i seranosvøm med timian.

Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer. Lækre og hjemmebagte ciabattabrød, der er utrolig nemme at bage. Opskriften give…

Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer. Lækre og hjemmebagte ciabattabrød, der er utrolig nemme at bage. Opskriften give…

Svinemedaljon er i virkeligheden en tournedos af gris, og her har vi lavet den med lækker marinade af sennep, bacon og friske rosmarinkviste. Svinemedaljon minder meget om tournedos fra oksen, hvor man som bekendt laver bøffer

Svinemedaljon er i virkeligheden en tournedos af gris, og her har vi lavet den med lækker marinade af sennep, bacon og friske rosmarinkviste. Svinemedaljon minder meget om tournedos fra oksen, hvor man som bekendt laver bøffer

En skøn sprød, syrlig og sød salat til andestegen juleaften.

En skøn sprød, syrlig og sød salat til andestegen juleaften.

Lækre, snaskede kanelsnegle | Verdens bedste kanelsnegle

Lækre, snaskede kanelsnegle | Verdens bedste kanelsnegle

Lækre, snaskede kanelsnegle | Verdens bedste kanelsnegle

Lækre, snaskede kanelsnegle | Verdens bedste kanelsnegle

Langtidsstegt and i gasgrill skal stege i alt 5 timer. Skindet bliver dejligt sprødt - og kødet meget mørt. Foto: Guffeliguf.dk.

Langtidsstegt and i gasgrill skal stege i alt 5 timer. Skindet bliver dejligt sprødt - og kødet meget mørt. Foto: Guffeliguf.dk.

Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g...

Det skal du bruge: 200 g A38 200 g Lunken vand 1 Æg 25 g gær 25 g Sirup 15 g Salt 80 g Fedtstof 200 g Fuldkorns spelt 500-550 g...

Denne tærte kan man meget nemt bliver forfalden til - servér den som et perfekt punktum til gæstemiddagen

Denne tærte kan man meget nemt bliver forfalden til - servér den som et perfekt punktum til gæstemiddagen