Pinterest
Hasselback chicken stuffed with mozzarella, tomato and basil is a new way to enjoy chicken for dinner tonight from Walking on Sunshine Recipes.

Chicken Stuffed with Mozzarella, Tomato and Basil

Caprese Stuffed Chicken Breasts -- Hasselback chicken stuffed with mozzarella, tomato and basil is a new way to enjoy chicken for dinner tonight!

Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle? Jeg er vild med dem. Men dé her! De er sattema' også gode, og et endnu større hit i min mave! De kræver en god blender eller en foodprocessor, men så er dejen, som ikke indeholder mel, også lavet på kort tid. Porti....

Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle?

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Opskrift på den mest vidunderlige kringle verden har smagt (Recipe in Danish)

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Tuc Kagen er utrolig nem og hurtig at lave og så smager den himmelsk. Da jeg for en del år siden smagte den første gang, var den med hindbær og flødeskum. Senere har jeg selv forsøgt med is og jord…

Tuc Kagen er utrolig nem og hurtig at lave og så smager den himmelsk…

Bagt spidskål med bacon kræver kun nogle få snit med en kniv og sætter du dem i ovnen på et stykke bagepapir, så er opvasken også minimal.

Bagt spidskål med bacon kræver kun nogle få snit med en kniv og sætter du dem i ovnen på et stykke bagepapir, så er opvasken også minimal.

En lækker fedtfattig karrysalat som står perfekt til fiskedeller eller rødspættefilleter. Karrysalaten er spækket med grønt og er lavet på skyr

En lækker fedtfattig karrysalat som står perfekt til fiskedeller eller rødspættefilleter. Karrysalaten er spækket med grønt og er lavet på skyr

Claus Meyers store gulerodsbrud

Gulerodsbrud (Carrot-buns) from Claus Meyer. My dad has made these quite a lot, and I absolutely love them.