Pinterest
Denne sauce har fulgt mig siden 90´erne, og opskriften er blevet videregivet adskillige gange til gæster som har fået den serveret hos os...

Denne sauce har fulgt mig siden 90´erne, og opskriften er blevet videregivet adskillige gange til gæster som har fået den serveret hos os...

Ingen julemiddag uden den brune sovs, som mange anser for at være prikken over julemiddagens i. Rigtig brun sovs er lavet på andefond, som helst skal være hjemmelavet.

Ingen julemiddag uden den brune sovs, som mange anser for at være prikken over julemiddagens i. Rigtig brun sovs er lavet på andefond, som helst skal være hjemmelavet.

Rødvinssauce Lav din egen rødvinssauce fra bunden, og server sammen med en god bøf og en flaske rødvin.

Rødvinssauce Lav din egen rødvinssauce fra bunden, og server sammen med en god bøf og en flaske rødvin.

Rødvinssauce Lav din egen rødvinssauce fra bunden, og server sammen med en god bøf og en flaske rødvin.

Rødvinssauce Lav din egen rødvinssauce fra bunden, og server sammen med en god bøf og en flaske rødvin.

Kantarelsauce er Danmarks bedste sovs! Det er rigtigt, for det var netop med denne sauce jeg i 2006 vandt Danmarksmesterskabet i sauce – og her er opskriften. Du skal bruge – kantarelsa…

Kantarelsauce er Danmarks bedste sovs! Det er rigtigt, for det var netop med denne sauce jeg i 2006 vandt Danmarksmesterskabet i sauce – og her er opskriften. Du skal bruge – kantarelsa…

Basilikumcreme: • 1 potte frisk basilikum • 2.5 dl cremefraiche 9 % • 3 forårsløg • 1 spsk citronsaft • salt og friskkværnet peber Kør det hele i foodprocessoren til det er en lind creme. Server i stedet for sauce til et stykke kylling og saltkogte kartofler eller til en steg.

Basilikumcreme: • 1 potte frisk basilikum • 2.5 dl cremefraiche 9 % • 3 forårsløg • 1 spsk citronsaft • salt og friskkværnet peber Kør det hele i foodprocessoren til det er en lind creme. Server i stedet for sauce til et stykke kylling og saltkogte kartofler eller til en steg.

Fond er basen til din sauce; og sauce hører der til, når du har fat i et godt stykke kød! Her følger en god og simpel opskrift. Du skal bruge: 2-3 kg okse-

Fond er basen til din sauce; og sauce hører der til, når du har fat i et…

Steaksovs til bøffer skal man ikke glemme. Mange har svært ved at lave sovs til bøffer, men her følger opskriften på Guffeligufs legendariske steaksovs. Foto: Guffeliguf.dk.

Den bedste steaksovs til bøffer og andet oksekød

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.

Et lille løg i tern 1 spsk smør 4 store spsk pesto Se opskrift under tilbehør 3 dl fløde 18 % 1 dl hvidvin ½ hønseboullionterning salt...

Et lille løg i tern 1 spsk smør 4 store spsk pesto Se opskrift under tilbehør 3 dl fløde 18 % 1 dl hvidvin ½ hønseboullionterning salt...

God opskrift på sovs med oregano, der er både hurtig og let at lave. Sovsen er virkelig god til kylling, men også fin til koteletter.

God opskrift på sovs med oregano, der er både hurtig og let at lave. Sovsen er virkelig god til kylling, men også fin til koteletter.

Opskrift på vietnamesisk sauce Nuoc Cham til forårsruller | Stjerneskud opskrifter

Opskrift på vietnamesisk sauce Nuoc Cham til forårsruller | Stjerneskud opskrifter