Rugbrødslommer med grøn æggesalat Lækkerier til madpakken

Ville nok gøre bollerne lidt mere grove, men god idé til madpakken

I går spiste jeg lækker raw middag på Firefly overfor Torvehallerne. Jeg kan godt allerede nu løfte sløret for, at jeg er solgt til stedet, og at det ikke er mit sidste besøg. Men det skal jeg nok …

I går spiste jeg lækker raw middag på Firefly overfor Torvehallerne. Jeg kan godt allerede nu løfte sløret for, at jeg er solgt til stedet, og at det ikke er mit sidste besøg. Men det skal jeg nok …

Varmrøget laks med agurk i ravigottecreme | Magasinet Mad!

Denne forret er meget enkel og nem at lave og præsenterer sig flot på…

Ida Davidsen smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise.

Ida Davidsen smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise.

Hvorfor købe kedelige karrysild på glas når man kan lave dem meget lækrere selv? Hér er opskrifter på tre dejlige (snyde?)sild til julefrokostbordet, som helt sikkert vil høste roser fra gæsterne.

Hvorfor købe kedelige karrysild på glas når man kan lave dem meget lækrere selv? Hér er opskrifter på tre dejlige (snyde?)sild til julefrokostbordet, som helt sikkert vil høste roser fra gæsterne.

Karrysild med peberrod og æble | Magasinet Mad!

Karrysild med peberrod og æble | Magasinet Mad!

Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på. Hvis man, som jeg, er svampefan, er det ideelt med en ret, hvor svampene får lov til at smage igennem. Med de

Ristet rugbrød med flødestuvede kantareller

Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på. Hvis man, som jeg, er svampefan, er det ideelt med en ret, hvor svampene får lov til at smage igennem. Med de

En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så prøv den alligevel, du vil blive overrasket…

En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så prøv den alligevel, du vil blive overrasket…

Pinterest
Search