Lakserilette pyntet med citronmayo og ristet rugbrød.

Lakserilette

En sund og lækker forret til den perfekte gæstemiddag! Ingredienser ½ Icebergsalat, snittet ½ agurk, skåret i skiver 1 dl ærter ½ bundt dild, finthakket ½ pakke rejer til hver, ca. 75 g Dressing 50 g rød peberfrugt 1 tsk. paprika 2 dadler 1 fed hvidløg 1 spsk. revet løg (30 g) 2 tsk. HP-sauce ½ tsk. salt 4 spsk. skyr Fremgangsmåde Bland grøntsager, dild og rejer. Blend alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten. Opskriften stammer fra bogen Slank på ét sekund. Andre læste…

En sund og lækker forret til den perfekte gæstemiddag! Ingredienser ½ Icebergsalat, snittet ½ agurk, skåret i skiver 1 dl ærter ½ bundt dild, finthakket ½ pakke rejer til hver, ca. 75 g Dressing 50 g rød peberfrugt 1 tsk. paprika 2 dadler 1 fed hvidløg 1 spsk. revet løg (30 g) 2 tsk. HP-sauce ½ tsk. salt 4 spsk. skyr Fremgangsmåde Bland grøntsager, dild og rejer. Blend alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten. Opskriften stammer fra bogen Slank på ét sekund. Andre læste…

Den lækreste opskrift på en cremet tunmousse med rejer og røget laks - et perfekt bud på en forret, som altid er populær og en sikker vinder.

Den lækreste opskrift på en cremet tunmousse med rejer og røget laks - et perfekt bud på en forret, som altid er populær og en sikker vinder.

Tunmousse er en klassisk forret, der klæder enhver middagsmenu. Fordelen ved tunmousse er, at man sagtens kan lave den lækre forret i forvejen, så man ikke skal stresse inden gæsterne kommer

Tunmousse er en klassisk forret, der klæder enhver middagsmenu. Fordelen ved tunmousse er, at man sagtens kan lave den lækre forret i forvejen, så man ikke skal stresse inden gæsterne kommer

Grillet brød med bønnemos og røget laks forener sprødt, blødt og lækkert på fineste vis. Servér de små brød som en forret eller på fx tapasbordet.

Grillet brød med bønnemos og røget laks

Grillet brød med bønnemos og røget laks forener sprødt, blødt og lækkert på fineste vis. Servér de små brød som en forret eller på fx tapasbordet.

<p>En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så  prøv den alligevel, du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Men køb en god og frisk rygeost, de har en hel anden smag. Laksesalat med Rygeost 200 gr røget laks 2 stilke forårsløg 1 løg 1 økologisk æble – gerne syrlig 2 spsk purløg 2 spsk creme fraiche eller skyr 1 spsk rygeost salt, peber og citronsaft Lidt rejer til pynt…

<p>En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så prøv den alligevel, du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Men køb en god og frisk rygeost, de har en hel anden smag. Laksesalat med Rygeost 200 gr røget laks 2 stilke forårsløg 1 løg 1 økologisk æble – gerne syrlig 2 spsk purløg 2 spsk creme fraiche eller skyr 1 spsk rygeost salt, peber og citronsaft Lidt rejer til pynt…

Lakseroulade 4

En så lækker roulade - jeg putter også rejer og forårsløg i

Asparges med røget laks og sprøde croutoner Denne ret kan nydes i haven med tallerkenen i den ene hånd og en gaffel i den anden.

Asparges med røget laks og sprøde croutoner Denne ret kan nydes i haven med tallerkenen i den ene hånd og en gaffel i den anden.

Sprød butterdej med dildcreme og rejer

En smuk og lækker forret, som er nem at lave.

Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Til vores påskefrokost i søndags skulle der selvfølgelig lidt fisk på bordet. Men da vi alle har forskellige syn på sild –  nogle spiser det gerne, andre rører det ikke, jeg selv er mest til stegte sild i lage osv osv, syntes jeg ikke det var det oplagte, at lægge ud med en sildemad. Desuden ville jeg …

Til vores påskefrokost i søndags skulle der selvfølgelig lidt fisk på bordet. Men da vi alle har forskellige syn på sild – nogle spiser det gerne, andre rører det ikke, jeg selv er mest til stegte sild i lage osv osv, syntes jeg ikke det var det oplagte, at lægge ud med en sildemad. Desuden ville jeg …

Tunmousse smager fantastisk og egner sig perfekt som forret til festlige lejligheder! Denne tunmousse skal laves dagen før, så du slipper for at stå med det hele i sidste øjeblik.

Tunmousse smager fantastisk og egner sig perfekt som forret til festlige lejligheder! Denne tunmousse skal laves dagen før, så du slipper for at stå med det hele i sidste øjeblik.

Pinterest
Search