And Ande mad

And svømmefugl med kort hals, bredt, fladt næb og korte ben; hannen har ofte en farverig fjerdragt lever vildt eller holdes som tamand omfatter bl.a. gråand, troldand og gravand
193 Pins875 Følgere
Fasan, æble og svampe i skøn cremet sovs med kartoffelmos og rosenkålsalat

Fasan, æble og svampe i skøn cremet sovs med kartoffelmos og rosenkålsalat

Kalkunsandwich med stegte løg og snackpebre, harissa-mayo og smeltet brie

Kalkunsandwich med stegte løg og snackpebre, harissa-mayo og smeltet brie

En smule salt og sukker gør en verden til forskel, når det gnides på andebrystet aftenen i forvejen og gør kødet ekstra saftigt og smagfuldt. En super delikat opskrift.

En smule salt og sukker gør en verden til forskel, når det gnides på andebrystet aftenen i forvejen og gør kødet ekstra saftigt og smagfuldt. En super delikat opskrift.

Andelårene skal trække i salt og sukker natten over – men så bliver de også helt vidunderlige.

Andelårene skal trække i salt og sukker natten over – men så bliver de også helt vidunderlige.

Andelårene skal trække i salt og sukker natten over – men så bliver de også helt vidunderlige.

Andelårene skal trække i salt og sukker natten over – men så bliver de også helt vidunderlige.

Jeg elsker and, desværre er jeg ikke ret flink til at tilberede dem på andre måder end den klassiske med sovs og kartofler, som selvfølgelig også smager super dejligt. Dog er det lidt synd ikke at udnytte det store potentiale for andre velsmagende og spændende retter, som andekødet også rumm....

Jeg elsker and, desværre er jeg ikke ret flink til at tilberede dem på andre måder end den klassiske med sovs og kartofler, som selvfølgelig også smager super dejligt. Dog er det lidt synd ikke at udnytte det store potentiale for andre velsmagende og spændende retter, som andekødet også rumm....

andebryst-gryde ny

andebryst-gryde ny

I går fik vi en af mine yndlings-mormor-klassikere; sprængt and med peberrodssovs. Mange tror, at det er besværligt at sprænge kød, men det er absolut ikke tilfældet. Det kræver blot lidt tid, hvor kødet passer sig selv. Til gengæld får du dejligt mørt og saftigt kød ud af din indsat....

I går fik vi en af mine yndlings-mormor-klassikere; sprængt and med peberrodssovs. Mange tror, at det er besværligt at sprænge kød, men det er absolut ikke tilfældet. Det kræver blot lidt tid, hvor kødet passer sig selv. Til gengæld får du dejligt mørt og saftigt kød ud af din indsat....

En opskrift på en sprød hovedret med både sødme og bid i tilbehøret.

En opskrift på en sprød hovedret med både sødme og bid i tilbehøret.

Lever står ikke øverst på listen over livretter hos alle. Men steger du den, så den er akkurat pink i midten, og serverer den med en kraftig sherryglace, kan du omvende de fleste

Lever står ikke øverst på listen over livretter hos alle. Men steger du den, så den er akkurat pink i midten, og serverer den med en kraftig sherryglace, kan du omvende de fleste

Pinterest
Søg