Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Denne julekringle er nok noget af det bedste, jeg har bagt i år. Den smager af jul og hygge. Mums!

Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

I Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve!

Hvorfor har jeg aldrig bagt grovbirkes før? Det viste sig da at være en stor fejl:-)   Jeg ved godt, de er halvkriminelle på grund af store ...

Tante Sød: Grovbirkes til en weekendmorgen:-) uden kerner

25 Best After School Snacks

I love this list of 25 after school snacks to get you started for a full month of after-school snacksW!

These Banana Split Bites are a healthy dessert or a fun after school snack for kids that is full of fruity flavour!(Baking Treats For Kids)

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Nybagte fuldkornsboller direkte fra ovnen.

Luftige fuldkornsboller

Skønne fuldkornsboller, hvor den dobbelte hævning sikrer, at bollerne får en…

Verdens bedste hindbærsnitter – sådan er det bare – opskrift

Verdens bedste hindbærsnitter – sådan er det bare – opskrift

Madskribent Marie Holm bager boller efter farmors opskrift - og de imponerer Claus Meyer

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer

Her er fastelavnsbollen, der slog benene væk under Claus Meyer - Politiken.

Saftige gulerodsboller med æg som gør dem ekstra luftige og honning som tilfører lidt sødme.

Gulerodsboller med æg og honning

Saftige gulerodsboller med æg som gør dem ekstra luftige og honning som tilfører lidt sødme.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

En blog om madlavning til hverdag og fest. Der er fokus på smag og eksperimenter. Opskrifter, madlavning, bagning.

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) - opskrift fra Guffeliguf.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) - opskrift fra Guffeliguf.dk

Se min nemme opskrift på langtidshævede kærnemælksbrød, hvor dejen røres sammen med kærnemælk og manitoba hvedemel, og derefter hæver i otte timer.

Se min nemme opskrift på langtidshævede kærnemælksbrød, hvor dejen røres sammen med kærnemælk og manitoba hvedemel, og derefter hæver i otte timer.

Jeg husker faktisk ikke hvor jeg har denne opskrift fra. Måske fra et gammelt ugeblad? Men jeg husker, at det var de første boller je...

Evas Køkken: Grov go´e boller

Pinterest
Search