Kit Henningsen

Kit Henningsen

Kit Henningsen
Flere idéer fra Kit
DIY Driftwood Christmas Tree

DIY Driftwood Christmas Tree

24 okt 2014 juletræer i garagen 029

24 okt 2014 juletræer i garagen 029

Tryl grøntsagsresterne om til stjernen i et helt nyt måltid og kréer disse formidable kyllingefrikadeller.

Tryl grøntsagsresterne om til stjernen i et helt nyt måltid og kréer disse formidable kyllingefrikadeller.

Mad med hjertet: kærnemælks franskbrød og gulerod, æble, spinat boller

Mad med hjertet: kærnemælks franskbrød og gulerod, æble, spinat boller

romantic travel

romantic travel

En dejlig salat med masser af fisk

En dejlig salat med masser af fisk

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn,  men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

Ja, intet mindre end verdens bedste pølsehorn. Kender du ikke det man ofte bager pølsehorn, men de kun lige er gode i det øjeblik de er lune, for derefter at blive tørre og kedelige? Nu er det lyk…

“Succulents all day every day! #succuLOVE shared by @obutarou ”

“Succulents all day every day! #succuLOVE shared by @obutarou ”

Hasselback chicken stuffed with mozzarella, tomato and basil is a new way to enjoy chicken for dinner tonight from Walking on Sunshine Recipes.

Hasselback chicken stuffed with mozzarella, tomato and basil is a new way to enjoy chicken for dinner tonight from Walking on Sunshine Recipes.

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...